You are here:

Ouzounidis, după înfrângerea cu FC Botoşani: ”Nu meritam să pierdem!” Ce obiectiv are acum Universitatea

Ouzounidis, după înfrângerea cu FC Botoşani: ”Nu meritam să pierdem!” Ce obiectiv are acum Universitatea
Comentarii

FC Botoşani a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), pe CS Universitatea Craiova, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I.

Craiova a avut doi jucători eliminaţi, unul, Vătăjelu, pentru două cartonaşe galbene, şi celălalt, Bancu, pentru că l-a călcat pe Florescu, aflat la pământ, apoi a vrut să-i dea un cap în figură lui Jonathan Rodriguez. De la oaspeţi a fost elimiant Ţigănaşu, pentru două galbene.

”Nu am meritat să pierdem meciul. Am fost mai buni decât adversarul, am ratat multe ocazii, dar acesta este fotbalul. E o perioadă în care totul merge prost pentru noi. Chiar şi în nouă jucători, am ratat o oportunitate de a marca, iar pe contraatac am primit al treilea gol” a spus Marinos Ouzounidis, la finalul partidei.

”Felul în care au jucat şi au luptat a fost ok pentru mine. (n.r Încă speraţi la titlu?) Care titlu? Nu, acum ne gândim la jucători, nu avem jucători. Aceasta e cea mai mare problemă acum. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, au dat totul astăzi.” a mai spus antrenorul grec.

Clasament: 1. CFR Cluj - 45 de puncte, 2. FCSB - 43, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 33, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 25.

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare