Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a ales! Cine este căpitanul lui Dinamo: ”Este jucătorul care are anumite caracteristici!”

Ovidiu Burcă a ales! Cine este căpitanul lui Dinamo: ”Este jucătorul care are anumite caracteristici!”

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă, noul antrenor al lui Dinamo, a ales noul căpitan al lui Dinamo.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2 şi, după ce stadionul Dinamo a fost predat către CNI pentru demolare şi reconstrucţie, "câinii" şi-au căutat stadion pe care să joace meciurile considerate pe teren propriu în liga secundă.

Cu puţin timp înaintea startului sezonului din Liga 2, unul în care două branduri uriaşe - Steaua şi Dinamo - se află în liga secundă, Dinamo a primit o veste importantă. Ovidiu Burcă, antrenorul "alb-roşiilor", a anunţat că într-o proporţie mare, meciurile de pe teren propriu vor fi disputate pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo a câştigat cu 1-0 ultima partida amicală contra celor de la Popeşti Leordeni. Banderola de căpitan a fost purtată de Alin Dudea şi nu de Valentin Lazăr. Antrenorul lui Dinamo a explicat decizia luată. 

”Căpitanul trebuie să aibă anumite calităţi. În primul rând, Dudea este de foarte mult timp la Dinamo, este jucător care are anumite caracteristici, e jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie şi el căpitan. Aşa am decis eu astăzi. Vom vedea în continuare care va fi cea mai bună alegere pentru postul de căpitan”, a spus Burcă, după meci.

Dinamo a reuşit patru transferuri importante pentru noul sezon de Liga 2. Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu, Vasile Buhăescu şi Valentin Lazăr au semnat cu trupa din Ştefan cel Mare.

”Mă bucură faptul că astăzi n-am primit gol, în primul rând. Dar suntem departe de forma pe care mi-o doresc. Din păcate, timpul e scurt. În primul rând, trebuie să pornim de la o organizare defensivă foarte bună.

Lucrurile sunt aşa cum le ştiam. M-am înhămat la munca asta, n-are rost să spun ce am găsit aici. Dar uşor, uşor, lucrurile se mişcă în direcţia bună. Trebuie să construim cu linişte, cu răbdare.

Nu sunt blazaţi jucătorii, dar nu se simt confortabil să ştie că am retrogradat şi este unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Dar îi simt că îşi doresc să o readucă pe Dinamo în prima ligă.

Pe termen scurt, e nevoie de întăriri. Suntem destul de puţini. Ştiu că cei din conducere sunt în discuţii cu mai mulţi jucători. Nu e uşor să convingi jucători. Şi staff-ul mi-a fost greu să-l fac. Lumea e speriată de instabilitatea care a fost la Dinamo.

Căpitanul trebuie să aibă anumite calităţi. În primul rând, Dudea e de mult timp la Dinamo, este jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie şi el căpitan. Buhăescu e un atacant pe profilul pe care mi-l doream şi are multă experienţă”, a mai afirmat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-burcă 

viewscnt
Articole similare