Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a spus lucrurilor pe nume: ”Am discutat cu cei din conducere” / ”Echipa nu va mai arăta aşa”

Ovidiu Burcă a spus lucrurilor pe nume: ”Am discutat cu cei din conducere” / ”Echipa nu va mai arăta aşa”

Fotbal

Comentarii

Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe Poli Iaşi, vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, într-o partidă din etapa a 14-a a Superligii.

Dinamo - Poli Iaşi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Ovidiu Burcă promite ”o altă faţă” a lui Dinamo

Joi, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Poli Iaşi, antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, a declarat că-şi asumă toată vina pentru umilinţa de la Sibiu, cu Hermannstadt, scor 0-4, însă le promite suporterilor că echipa va arăta cu totul altfel din acest moment.

În acelaşi timp, tehnicianul afirmă că a purtat o discuţie cu şefii lui Dinamo, iar aceştia i-au promis că îi sunt alături, mai ales în aceste momente dificile.

Înainte să vorbim despre meci, vreau să fac nişte lămuri. Ce s-a întâmplat la meciul cu Hermannstadt e responsabilitatea mea. Nu am fost inspirat în a gestionat pauza competiţională. Totul a mers foarte prost. Îmi asum total ce s-a întâmplat la Sibiu.

Vreau să îi asigur pe fani că a fost un accident şi că echipa nu va mai arăta aşa. Poate am pus şi o presiune prea mare la acest meci. Din dorinţa de a creşte nivelul echipei, am făcut mici greşeli. La cum am arătat cu CFR Cluj, am crezut că va fi un declic. Nu cred că e niciun dinamovist mulţumit de locul în clasament. Dar avem forţa să schimbăm situaţia.

Când câştigi eşti lăudat, când pierzi eşti singur. Dar nu e nicio ruptură între mine şi conducere. Sunt susţinut. Am discutat cu cei din conducere, Sunt la dispoziţia lor oricând doresc. Am avut o discuţie constructivă. E normal să avem un dialog. 

Avem condiţii de cel puţin locul 10 şi e datoria noastră să întoarcem situaţia. Dar am încredere în lot şi sunt sigur că echipa va avea reacţie. E clar că atunci când lucrurile nu merg bine, există multe voci care îşi spun opinia. Dar sunt liniştit şi concentrat la ce am de făcut.

E greu să retrogradezi, să revii imediat şi să fii performant. Întoarcerea în primă ligă vine la pachet cu o serie de frământări. E una dintre situaţiile foarte complexe. Din afară e uşor să arăţi cu degetul, dar sunt puţini oameni care au avut de-a face cu o situaţia atât de complexă.

Sunt sigur că echipa va avea altă faţă la meciul de mâine. Lăsaţi-mă să fiu rupt de realitate şi să am încredere totală în echipa mea. Jucătorii au ajuns la un nivel bun, ne cunoaştem, iar acum cred că veţi vedea altă echipă. Vreau să mă concentrez la ceea ce am de făcut”, a declarat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamo - poli iasi 

viewscnt
Articole similare