You are here:

Ovidiu Burcă, back in business?! Cu ce echipă din România negociază fostul antrenor al lui Dinamo

Ovidiu Burcă, back in business?! Cu ce echipă din România negociază fostul antrenor al lui Dinamo

FCU Craiova

Comentarii

Ovidiu Burcă este liber de contract din noiembrie 2023, însă pauza ar putea lua sfârşit pentru fostul antrenor al lui Dinamo.

Ovidiu Burcă şi-ar putea găsi un nou angajament, de această dată în Liga 2, după ce în vară a negociat cu mai multe echipe din al doilea eşalon.

Soluţie pentru Adrian Mititelu?

Din informaţile obţinute de iamsport.ro, Ovidiu Burcă este pe lista lui FCU Craiova 1948, formaţie ce a anunţat în urmă cu o zi despărţirea de Marius Croitoru.

Pe lista lui Adrian Mititelu se mai află Giovanni Costantino (liber de contract) şi Claudiu Niculesc (antrenorul lui FC Voluntari).

Adrian Mititelu şi Marius Croitoru au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale după ce formaţia din Bănie a bifat al patrulea joc consecutiv fără victorie, 0-0 pe teren propriu cu FC Voluntari.

După 10 etape oltenii sunt pe locul 11 în Liga 2, cu 14 puncte, la 11 lungimi distanţă de liderul Csikszereda, care are şi un meci puţin disputat.

Burcă are o promovare miraculoasă în CV

În vara lui 2022, Ovidiu Burcă a devenit antrenorul principal al lui Dinamo, echipă pe care a reuşit să o promoveze în Superliga în ciuda unui start slab de sezon şi a problemelor financiare cu care clubul se confrunta la acea perioadă.

În noiembrie 2023, după un eşec cu FCSB, Burcă a plecat de la Dinamo, după ce bifase doar două victorii în 17 meciuri.

Pe lângă Dinamo, la nivel profesionist, Burcă a mai antrenat doar CSM Slatina în urmă cu trei ani.

  • Fostul mijlocaş a jucat la Craiova în perioada 2000-20002.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăliga 2. fcu craiova 1948dinamo 

viewscnt
Articole similare