Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, cu gândul la Cătălin Hîldan după remiza cu CFR: ”A fost o săptămână grea...”

Ovidiu Burcă, cu gândul la Cătălin Hîldan după remiza cu CFR: ”A fost o săptămână grea...”
Comentarii

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Meciul de pe Arena Naţională a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan. În minutul 7 s-a accidentat Camora, care a şi fost înlocuit. Dinamo a deschis scorul în minutul 10, prin Hakim Abdallah, care a înscris din pasa lui Ilic.

După o primă repriză slabă, clujenii au început mai bine în partea secundă, iar Bîrligea a profitat de assist-ul lui Cvek pentru a egala, în minutul 58. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 9 puncte.

Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, a vorbit despre remiza de azi, dar şi despre momentul dedicat lui Cătălin Hîldan. 

”Am jucat cu personalitate, cu curaj. Am controlat meciul atât cât am putut, au schimbatpuţin la pauză, ei au venit aici crezând că e o plimbare în parc, nu e aşa. E o echipă puternică, sunt jucători de la CFR care chiar m-au impresionat. Azi am surprins cu curajul cu care am jucat, cu personalitatea! Uşor, uşor o să creştem ca echipă.

Am discutat mult cu Hakim Abdallah, a avut nişte probleme, adaptarea a fost mai grea, dar el îşi doreşte foarte mult. (n.r. despre momentul lui Hildan) E unicul căpitan, a fost săptămână grea pentru orice dinamovist”, a declarat Burcă. 

Pentru fotbalul românesc şi mai ales pentru fanii dinamovişti, 5 octombrie este una dintre cele mai triste amintiri. Este ziua în care, în 2000, Cătălin Hîldan a decedat pe teren.

Echipele care au evoluat:

DINAMO: Golubovic - Lucas Araujo, Bena, Patriche – Cr. Costin, N. Roşu, D. Iglesias (R. Grigore 90), Amzăr – Ilic (N. Roşu 68) – Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah (C. Ţîră 83). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

CFR CLUJ: R. Sava - Kresic, Ajeti, Morgan (Juricic 66) - Mogoş, Deac (L. Mihai 72), Muhar, Cvek, Camora (M. Ilie 8) – Otele (Fica 72), Bîrligea (Jefte Betancor 66). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Afla mai multe despre: ovidiu burcădinamohîldan 

viewscnt
Articole similare