Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, înaintea meciului cu CFR Cluj: ”Poate mâine nu o să mai fiu antrenor la Dinamo. Ştiu cum e viaţa antrenorilor”

Ovidiu Burcă, înaintea meciului cu CFR Cluj: ”Poate mâine nu o să mai fiu antrenor la Dinamo. Ştiu cum e viaţa antrenorilor”
Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefaţat duelul cu a doua clasată din Superliga României, CFR Cluj.

Dinamo va juca, pe teren propriu, cu CFR Cluj, duminică, 7 octombrie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a 12-a din Superliga României.

Ovidiu Burcă: ””Eu sunt foarte liniştit”

În conferinţa de presă dinaintea partidei, Ovidiu Burcă speră ca echipa sa să obţină punct sau puncte.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat din nou despre o posibilă despărţire de ”câini” ca urmare a rezultatelor extrem de modeste din ultima perioadă.

”Eu sunt foarte liniştit. E un privilegiu să ai parte de presiunea unui club ca Dinamo. Eu fac tot ce pot pentru a ridica nivelul echipei. Sunt dedicat 100% şi sunt liniştit.

Pe mine nu mă sperie situaţia în care ne aflăm. Încerc să fac tot ce ţine de mine pentru a câştiga. Nu simt o presiune enormă, că poate mâine nu o să mai fiu antrenor la Dinamo.

Ştiu cum e viaţa antrenorilor. De plecat şi de renunţat, nu voi face asta. Dacă cei din conducere vor considera că nu mai sunt mulţumiţi de muncă şi de rezultat, nu voi avea nicio problemă. Nu mă voi opune.

Încerc să îmi păstrez luciditatea şi echilibrul, pentru a vedea care sunt soluţiile. Sportul şi viaţa m-au învăţat că nu trebuie să-mi fie frică de nimic.

Noi trebuie să ne întoarcem la lucrurile care ne-au adus în acest moment. Dacă am realizat ceva, am făcut-o datorită unei stări de spirit extraordinare. Ne-am depăşit la fiecare antrenament şi la fiecare meci.

Trebuie să fim organizaţi, să avem rigoare şi disciplină şi intensitate. Ne presează că nu am câştigat de o lungă perioadă”, a declarat Burcă, înainte de meci.

Dinamo este penultima în clasament, cu opt puncte, în timp ce CFR Cluj este a doua clasată, cu 25 de puncte, în spatele FCSB-ului.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga romaniei 

viewscnt
Articole similare