Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă le-a transmis un mesaj clar suporterilor după ce a fost învins clar de Oţelul Galaţi: ”Lumea şi-a făcut iluzii!”

Ovidiu Burcă le-a transmis un mesaj clar suporterilor după ce a fost învins clar de Oţelul Galaţi: ”Lumea şi-a făcut iluzii!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a pierdut cu scorul de 1-3 partida jucată acasă cu echipa Oţelul Galaţi, marţi, în etapa a doua din Liga 2.

În meciul care s-a jucat la Clinceni, Oţelul Galaţi a deschis scorul prin Răzvan Gorovei, în minutul 33. Vasile Buhăescu a egalat în minutul 45+2 după ce a primit o pasă de la Moura. În repriza secundă, gălăţenii au trecut la conducere prin reuşita lui Laurenţiu Maxim, din minutul 56, pentru ca George Cîrjan să stabilească rezultatul final în minutul 66.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a avut un mesaj clar pentru fani. El a precizat că lumea şi-a făcut iluzii.

”Lumea şi-a făcut iluzii!”

”Din păcate, nu am reuşit să luăm niciun punct, deşi la pauză am avut un ascendent moral. Asta e situaţia. Suntem dezamăgiţi, dar ştim care e situaţia. Nu am de ce să mă plâng. Ştiu unde am venit. Asta e situaţia. Avem mult de muncă.

Lumea şi-a făcut iluzii. Toţi speram ca după ce s-a întâmplat în ultimii ani şi după retrogradarea asta nenorocită, să stabilizăm situaţia. Trebuie să fim echilibraţi. Iluziile astea trebuie să aibă fundament. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte. Trebuie să rămânem echilibraţi şi să mergem înainte.

La pauză am restabilit egalitatea, dar a fost o repriză în care am jucat fără personalitate, ne-am speriat de pressingul lor. Avem mulţi jucători tineri. Aşa se călesc. Aici se aşteaptă doar victorii. Sper ca jucătorii tineri să înţeleagă că ori fac faţă presiunii, ori... Tinerii trebuie să joace şi să crească.

Denis e un portar care a crescut la Dinamo, e un tânăr de mare perspectivă. Trebuie să îi dăm încredere, curaj, am vazut ce calităţi are. Trebuie să treacă de tracul ăsta de meci. Vom vedea ce decizii vom lua.

Ăsta e fotbalul. Nu am revăzut faza penalty-ului. Mă gândesc că cineva a intrat în suprafaţa de pedeapsă. Nu trebuie să vorbim despre arbitraj, chiar dacă au fost anumite inexactităţi. Trebuie să ne uităm la noi. Suntem departe de ceea ce trebuie să arătăm”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

După două etape, Dinamo se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 3 puncte.

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-burcă 

viewscnt
Articole similare