Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă le oferă speranţe fanilor dinamovişti: „Încercăm să reconstruim acest club!” Ce i-a plăcut la meciul cu FCSB

Ovidiu Burcă le oferă speranţe fanilor dinamovişti: „Încercăm să reconstruim acest club!” Ce i-a plăcut la meciul cu FCSB

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani) a tras concluziile după înfrângerea lui Dinamo în faţa celor de la FCSB, scor 1-2, în etapa a doua a Superligii.

Ovidiu Burcă, concluzii după primele două meciuri ale lui Dinamo în Superligă

Deşi a recunoscut că Dinamo a fost inexistentă în prima repriză a meciului cu FCSB, tehnicianul a găsit şi părţi pozitive în jocul formaţiei din Ştefan cel Mare. Ovidiu Burcă şi-a lăudat elevii pentru personalitatea arătată în partea a doua a jocului şi le oferă speranţe fanilor dinamovişti.

„Sunt mulţumit pentru a doua repriză pentru că am arătat foarte multă personalitate, foarte mult curaj, ceea ce nu am făcut în prima repriză. Cred că nici ei nu ne-au lăsat să arătăm lucru ăsta, e o echipă care ştie să joace astfel de meciuri.

E un start de sezon complicat, trebuie să adaptăm nişte jucători de la Liga 2 la Liga 1, e un ritm de joc mai intens, apoi avem jucătorii noi care au venit, pe care trebuie să-i integrăm, nu este uşor.

Am rămas în euforia acelei promovări, doar că nu ne aşteaptă nimeni, cred că ar trebui să ne debarasăm ce a fost anul trecut şi să vedem obiectiv ce avem de făcut pentru anul ăsta.

Încercăm să reconstruim acest club. S-au văzut nişte muguri de speranţă anul trecut, dar suntem încă departe de ceea ce ar trebui să arate Dinamo ca şi club”, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă după derby-ul de pe „Arcul de Triumf”.

Andrei Nicolescu, conştient de situaţia de la Dinamo în acest moment! "Suntem mici, dar creştem. Sunt nemulţumit că nu asta e diferenţa"

Preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a recunoscut că echipa antrenată de Ovidiu Burcă nu este la capacitate maximă, iar acest aspect s-a văzut în derby-ul cu FCSB, în Superliga.

FCSB a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a doua din Superligă. Florinel Coman şi Darius Olaru au marcat în minutele 30 şi 35, în timp ce "câinii" au ripostat târziu, pe final, în minutul 83, prin Gregorio.

La final, preşedintele lui Dinamo a tras concluziile.

"A fost destul de greu. În prima repriză nu am făcut un joc prea bun. Suntem mici, dar creştem. Ne lipseşte dinamica, tratăm cu prea mult respect adversarii şi cred că de aici vin rezultatele, dar creştem, o să fie bine. Tribunele au fost prea mici pentru un astfel de derby. Pe teren ne-am ridicat, în a doua repriză, la nivelul la care putem, dar vom creşte. În retur o să vedeţi alt derby. 

S-a vorbit că o să fie iureş, important e să câştigăm. Peste câteva meciuri o să arătăm altfel ca dinamică, poate au venit cam devreme meciurile.

Repriza a doua a fost mai bună, sunt puţin nemulţumit că ne-am grăbit la finalizare şi sunt nemulţumit că nu asta e diferenţa, cea care s-a văzut pe teren", a declarat Andrei Nicolescu, după FCSB - Dinamo 2-1. 

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare