Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, mesaj pentru toată suflarea dinamovistă din ţară înainte de partida cu Steaua: ”Avem nevoie de susţinerea lor” | EXCLUSIV

Ovidiu Burcă, mesaj pentru toată suflarea dinamovistă din ţară înainte de partida cu Steaua: ”Avem nevoie de susţinerea lor” | EXCLUSIV
Comentarii

Partida dintre Dinamo şi CSA Steaua se va disputa vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30, în direct pe Orange Sport 1, într-un meci din cadrul etapei a 6-a din Liga 1.

Cu 3 zile înaintea duelului care va avea loc pe Arena Naţională, Dinamo a transmis că a scos la vânzare biletele pentru meciul cu CSA Steaua. Preţurile tichetelor sunt cuprinse între 25 de lei, la peluze, respectiv 200 de lei, în zona lojelor.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo a transmis un mesaj pentru fanii echipei. El a cerut mobilizare generală înainte marele derby de pe Arena Naţională. 

”Avem nevoie de ei!” 

Faptul că jucăm pe Arena Naţională şi suntem echipa gazdă va însemna foarte mult, pentru că, aşa cum simt la ora asta, cred că va fi o afluenţă foarte mare de spectatori.

Suporterilor dinamovişti le e dor de echipă, să participe la meciuri importante. Pentru noi, aportul lor va fi esenţial la meciul acesta, pentru că, în momentul în care suntem noi acum, cu o echipă nou formată de 15-16 jucători, avem nevoie de susţinerea lor.

Sper să ne dea energia, motivaţia să ne autodepăşim la acest meci. Pentru suporterii noştri poate fi un moment special”, a declarat Ovidiu Burcă, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dinamo-steaua-burcă 

viewscnt
Articole similare