Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, mulţumit de punctul obţinut la Buzău: ”Jucătorii au dat dovadă de mare caracter”

Ovidiu Burcă, mulţumit de punctul obţinut la Buzău: ”Jucătorii au dat dovadă de mare caracter”galerie foto

Liga 2

Comentarii

Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-2), duminică, în deplasare, contra celor de la Gloria Buzău, într-o partidă din etapa a 6-a a play-off-ului din Superligă.

  • Golurile gazdelor au fost marcate de Andrei Blejdea (min. 9) şi Andrei Boiciuc (min. 14), în timp ce pentru dinamovişti au punctat Gorka Larrucea (min. 18) şi Ahmed Bani (min. 67 - pen.)

Ovidiu Burcă, după remiza cu Gloria Buzău: ”Eu plec mulţumit de aici!”

Ovidiu Burcă s-a arătat mulţumit de faptul că echipa sa nu a plecat cu mâna goală de la Buzău, în condiţiile în care a fost condusă cu 0-2.

Mai avem patru meciuri de jucat. E posibil orice. Dincolo de toate aceste calcule, eu plec mulţumit de aici, chiar dacă doar cu un punct.

Băieţii au dat dovadă de mare caracter, au revenit de la 0-2, şi sunt foarte bucuros. Ne dorim atitudine şi indiferent de ce se va întâmpla, mergem înainte. Luptăm până la capăt.

Aş vrea să vorbim mai puţin de arbitraj. Nu e treaba mea să vorbesc despre asta. Am făcut-o la un moment dat, în Ghencea, pentru că nu mi-au convenit anumite aspecte atunci.

Încă o dată, nu vreau să creez jucătorilor niciun fel de alibi. Trebuie să fim puternici şi uneori trebuie să jucăm chiar şi împotriva arbitrilor”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Gloria Buzău.

Clasament Liga 2, play-off

Afla mai multe despre: ovidiu burcagloria buzau - dinamo 

viewscnt
Articole similare