Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă n-o iartă pe Steaua, după ce Dinamo vede din nou promovarea directă! "A fost regie înaintea meciului cu noi cu legea. De fapt n-a fost regie, dar nu are ce căuta în play-off"

Ovidiu Burcă n-o iartă pe Steaua, după ce Dinamo vede din nou promovarea directă! "A fost regie înaintea meciului cu noi cu legea. De fapt n-a fost regie, dar nu are ce căuta în play-off"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a comentat victoria cu Oţelul Galaţi, scor 2-0. Tehnicianul pregăteşte deja meciul cu Steaua, din runda următoare a Ligii 2.

Fericit pentru victoria cu Oţelul, Ovidiu Burcă se pregăteşte pentru derby-ul cu Steaua: "Nu are ce căuta în play-off"

Oţelul Galaţi a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Dinamo, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2. Golurile au fost marcate de Larrucea ‘6 şi Bani ’27.

Lider în clasament este Politehnica Iaşi, cu 56 de puncte. Pe doi este CSA Steaua – 49 de puncte, pe trei Oţelul – 46, pe patru Dinamo – 43, pe cinci Unirea Dej – 39 şi pe şase Gloria Buzău – 39.

La finalul partidei din Moldova, Ovidiu Burcă a fost încântat de prestaţia echipei sale şi n-a ezitat să taxeze prezenţa Stelei în play-off-ul de promovare în Superligă. 

De asemenea, antrenorul "câinilor" a atras atenţia asupra meciului din etapa următoare, Dinamo - Steaua, care ar putea fi decisiv în configuraţia finală a clasamentului. 

"În mod normal nu stric petreceri, dar azi le-am stricat-o. Am făcut un meci buni, cu personalitate, foarte bine, foarte bine. Azi am făcut un meci bun contra unei echipe solide, bine antrenată fizic şi asta mă bucură mult. Cumva am recuperat nişte jucători care au avut probleme, azi am avut un portar care a dat siguranţă, Iglesias a făcut un meci bun. Încep să se lege relaţii de joc, iar astea necesită timp, dar la Dinamo nu e timp. Luptăm până la capăt, suntem încă în luptă, iar azi suntem bucuroşi. 

Eu am spus-o. Prezenţa Stelei în play-off nu se justifică, dar nu pentru că se cheamă Steaua. Dacă nu are drept de promovare, nu are ce căuta în play-off de promovare. A fost regie înaintea meciului cu noi, de fapt n-a fost regie cu acea propunere legislativă. Apoi am văzut Ghencea goală din nou, cu 1.000, 2.000 de spectatori. Lucrurile aşa sunt. 

Mai avem un meci şi trebuie să-ş câştigăm. E un meci în care trebuie să ne recâştigăm mândria. Suntem obligaţi. De două ori am pierdut cu Steaua, dar să sperăm că a treia oară e cu noroc, iar lucrurile sunt aşezate acum şi echipa va face un meci bun. 

Aţi văzut rezultatele de azi, iar toată lumea e în luptă pentru ceva. Lupta se va duce până la sfârşit", a declarat Ovidiu Burcă, imediat după meciul din Moldova. 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestisteaua bucurestiovidiu burcaotelul galatiotelul dinamo 

viewscnt
Articole similare