Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, sincer după derby-ul cu FCSB: „Suntem departe de play-off! Am întâlnit cea mai bună echipă din campionat”

Ovidiu Burcă, sincer după derby-ul cu FCSB: „Suntem departe de play-off! Am întâlnit cea mai bună echipă din campionat”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo de pe „Arcul de Triumf”, scor 2-1, în a doua etapă a Superligii.

Ovidiu Burcă a analizat derby-ul dintre FCSB şi Dinamo

Antrenorul celor de la Dinamo le-a reproşat jucătorilor săi faptul că aceştia au intrat timoraţi în debutul de meci, dar recunoaşte că diferenţa de valoare a fost una prea mare.

„Nu ştiu dacă pot să spun că sunt dezamăgit, dar mă încearcă un sentiment de tristeţe. Trebuie să vedem lucrurile obiectiv, aşa cum sunt ele. E o diferenţă matre între noi şi ei la momentul ăsta. O anticipam, dar credeam că prin organizare, disciplină şi entuziasm putem să remontăm decalajul ăsta de forţă, de valoare. Ne-a învins azi o echipă mai bună decât noi, ăsta e adevărul, de aici trebuie să pornim.

Suntem departe de play-off, trebuie să fim realişti, dar în acelaşi timp trebuie să ne rezolvăm problemele pentru că nu aşteaptă nimeni. Am avut câteva momente de joc bun, cred eu că au venit pentru că FCSB a luat piciorul de pe acceleraţie.

E o echipă de forţă, de talent, mi s-a confirmat că e cea mai bună echipă din campionat. Astăzi mă aşteptam la un pic mai mult, la mai mult curaj, în prima repriză am fost timizi, ăsta e singurul lucru pe care pot să îl reproşez”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

Ricardo Grigore: „Am suferit în prima repriză şi asta s-a văzut!”

„Doar fotbaliştii care joacă astfel de meciuri pot să simtă astfel de sentimente. Ne bucurăm de fotbal şi sperăm să strângem rândurile şi să aducem puncte. Începem să arătăm uşor uşor ceea ce lucrăm la antrenament, dar punctele aduc încrederea.

E frustrant, nu ne-au surprins cu nimic, au fost doar două şuturi. Au calitate individuală, la noi jucătorii încă nu s-au adaptat. Meciul era programat în etapa a 2-a, nu e vina noastră că FCSB nu a reuşit să închirieze stadionul Ghencea. Acum nu stăteam să amânăm meciul. Am suferit în prima repriză şi asta s-a văzut”, a declarat şi Ricardo Grigore la finalul meciului.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamofcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare