Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă susţine că nu a auzit scandările suporterilor lui Dinamo: ”Fanii noştri s-au comportat extraordinar!”

Ovidiu Burcă susţine că nu a auzit scandările suporterilor lui Dinamo: ”Fanii noştri s-au comportat extraordinar!”

Cupa României

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo.

La finalul meciului, Ovidiu Burcă a oferit mai multe declaraţii. El a părut mulţumit, chiar dacă echipa lui a pierdut în Cupa României. De asemenea, antrenorul susţine că nu a auzit scandările suporterilor lui Dinamo. 

”Suporterii noştri s-au comportat extraordinar!”

”Nu cred că ne-am făcut de râs. Avem puls! Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim unde suntem şi unde vrem să ajungem. E o competiţie frumoasă, a fost bine pentru noi că ne-am calificat în grupe, astfel de meciuri de ajută să creştem. Am fost temători.

Am întâlnit o echipă cu altă forţă, alt ritm, aceste lucruri se văd. Am terminat partida cu capul sus, obiectivul nostru e să ajungem în play-off-ul Ligii 2. Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea, am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni.

Eu cred că uşor-uşor ajungem unde ne dorim şi sper ca aceste două goluri de astăzi să ne deschidă drumul către mai multe goluri şi în campionat. Nu am auzit scandările xenofobe, suporterii noştri s-au comportat extraordinar. Clubul ăsta trăieşte prin aceşti minunaţi suporteri.

Ne dorim să le dăm înapoi puţină bucurie. Din păcate, acest sistem competiţional e unul dificil. Vom vedea în decembrie unde vom fi şi dacă vom mai face reglaje. Clubul trece printr-o reorganizare financiară, suntem pe drumul bun, suporterii au băgat mulţi bani în echipa asta şi cred că o s-o facă şi în continuare”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: dinamo-burcă-sepsi 

viewscnt
Articole similare