Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Herea a sărit în apărarea lui Daniel Niculae după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: ”Merită mai mult respect! Pune mult suflet” | EXCLUSIV

Ovidiu Herea a sărit în apărarea lui Daniel Niculae după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: ”Merită mai mult respect! Pune mult suflet” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid are un start dezastruos de campionat. Giuleştenii au doar cinci puncte după primele cinci meciuri şi şi-au enervat la culme suporterii după înfrângerea din derby-ul cu marea rivală, Petrolul.

Autogolurile lui Oaidă şi Borja Valle au decis partida din Giuleşti. Spre finalul partidei, suporterii gazdelor au luat foc şi au scandat ”Ruşine să vă fie” către jucători, dar l-au taxat şi pe preşedintele Daniel Niculae. 

La finalul partidei din Giuleşti, galeria l-a înjurat pe Daniel Niculae şi i-a cerut să plece. 

Ovidiu Herea a sărit în apărarea lui Niculae şi a dezvăluit că nu este de acord cu atitudinea suporterilor din Giuleşti. 

”Cred că se astepta şi el, toţi. Când Rapidul nu are rezultate el să fie primul criticat. La Rapid mereu a fost aşa, toţi foştii mari jucători au avut orgolii din ăstea, pe care eu nu le-am înţeles. E trist că se întâmpla asta, Niculae a pus suflet şi pune.

E trist. Niculae din punctul meu vedere Rapidul e şi datorită lui, s-a implicat mult,. Angelescu a venit prin el, Şucu la fel. A făcut lucruri bune pentru Rapid, merită mai mult respect”, a declarat Ovidiu Herea la Orange Sport. 

Daniel Niculae a rupt tăcerea după ce a fost înjurat de fani şi i s-a cerut demisia

„Din păcate nu am putut fi prezent şi fizic la meci pentru că nu m-am simţit foarte bine, abia luni după amiază a reuşit să ies din casă. M-am simţit foarte rău, am şi vomitat, de aia nu am venit la meci.

Nu a fost chiar întreg stadionul din ce am înţeles. Nu sunt de acord şi nu voi fi niciodată de acord cu injuriile, dar trebuie să-i înţelegem şi pe suporterii noştri pentru că nu am început foarte bine acest campionat. 

Niciun jucător cu trecut rapidist, mai ales că eu sunt născut şi crescut acolo, nu merită să fie înjurat. Nu (n.r. – nu îşi dă demisia)! Nu, pentru că suntem la început de campionat, lucrurile se pot reglementa, sunt foarte mulţi jucători noi aduşi, unii dintre au venit destul de recent, sunt nişte reglaje care nu sunt puse la punct. Sunt ferm convins că echipa va arăta cu totul şi cu totul altfel şi la fel de convins sunt că ne vom îndeplini şi obiectivele la începutul sezonului”, a spus Daniel Niculae la fanatik.ro.

 

Afla mai multe despre: ovidiu hereadaniel niculaerapidliga i 

viewscnt
Articole similare