You are here:

Ovidiu Herea, fotbalist cu gleznă fină, dat pe spate de execuţia cu care Baeten a decis meciul Dinamo - FCU Craiova 1948 0-1: "Imparabilă" | EXCLUSIV

Ovidiu Herea, fotbalist cu gleznă fină, dat pe spate de execuţia cu care Baeten a decis meciul Dinamo - FCU Craiova 1948 0-1: "Imparabilă" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

În direct la Orange Sport, Ovidiu Herea a comentat execuţia cu care William Baeten (26 de ani) a adus victoria FCU Craiova 1948, 1-0 cu Dinamo pe Arena Naţională.

Fotbalsit cu gleznă fină, Herea a lăudat execuţia lui Baeten, pe care a catalogat-o drept imparabilă pentru modul cum a lovit acesta mingea şi locul pe unde a intrat aceasta în poarta lui Golubovic. A fost singura reuşită a meciului cu Dinamo.

Execuţia cu care Baeten a decis meciul cu Dinamo în favoarea oltenilor, pe placul lui Herea: "A ieşit în evidenţă"

Herea a spus, la Orange Sport, că Baeten a ieşit la rampă când Aurelian Chiţu, fotbalist care a ţinut prim-planul la Craiova lui Mititelu până acum, a avut un meci în care n-a reuşit să înscrie sau să paseze decisiv pentru a-şi ajuta echipa.

"Execuţie grea, de fotbalist. Preluare, nu lasă mingea să cadă, mai ales că în jurul lui erau trei adversari. O prinde bine, pe exterior, greu de scos. Dar, până la urmă, o execuţie de fotbalist. Craiova are jucători cu calitate, care au adus foarte multe puncte.

N-a ieşit Chiţu la rampă, a ieşit Baeten, şi cu asta am rămas din meciul acesta, cu execuţia lui. A fost imparabilă, greu de scos, aproape de vinclu, plasa laterală", a spus Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Dinamo - FCU Craiova 1948 0-1, în Superligă

FCU Craiova 1948 a învins vineri seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, iniţiativa a aparţinut oaspeţilor în prima repriză, dinamoviştii nereuşind să fie fie periculoşi pentru poarta lui Robert Popa. Craiovenii au deschis scorul în minutul 60, când Baeten a şutat senzaţional de la distanţă, din voleu, şi a trimis balonul la vinclul porţii lui Golubovic. Prima ocazie a gazdelor a venit abia în minutul 77, la şutul lui Politic, respins în corner de Robert Popa. Până la final nu s-a mai înscris şi FCU Craiova a urcat pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 12, cu 8 puncte.

DINAMO: A. Golubovic – Lucas Araujo, Bena, Homawoo - Cr. Costin, A. Bani (Goncalo Gregorio 63), Larrucea, C. Ilic, Amzăr – Ghezali (Hakim Abdallah 83), Politic. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCU CRAIOVA 1948: R. Popa – Compagnucci (R. Negru 46), Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu (Vl. Pop 77), V. Achim – Sidibe (Padula 77; Jibril Ibrahimi 84), Baeten, Van Durmen - A. Chiţu. ANTRENOR: Florin Drăgan

Cartonaşe galbene: Politic 90+6 / Padula 79, V. Achim 90+2

Arbitri: Florin Andrei - Adrian Vornicu, Alexandru Vodă - Vlad Baban

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Vlad Bârleanu

Observator: Adrian Vidan

Afla mai multe despre: ovidiu hereawilliam baetenexecutiefcu craiova 1948superliga 

viewscnt
Articole similare