Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt. Şi Eduard Ionescu a pierdut la simplu la Sarajevo

Ovidiu Ionescu, învins la simplu la turneul preolimpic, rămâne cu participarea la JO la dublu mixt. Şi Eduard Ionescu a pierdut la simplu la Sarajevo

Tenis

Comentarii

Ovidiu Ionescu şi Eduard Ionescu nu au reuşit să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, la simplu, la turneul preolimpic de la Sarajevo.

Ovidiu Ionescu rămâne astfel cu calificarea la Jocurile Olimpice în proba de dublu mixt, alături de Bernadette Szocs. 

În faza a treia a concursului de la Sarajevo, componentul lotului României l-a întâlnit pe sârbul Dimitrije Levajac, contra căruia a deschis cu set câştigat. La final, adversarul a fost cel care s-a calificat în runda următoare, după ce Ovidiu Ionescu a cedat jocul, scor 2-4 (11-6, 10-12, 7-11, 13-11, 6-11, 8-11).

Eduard Ionescu a încheiat turneul preolimpic din Sarajevo tot în faza a treia a competiţiei. După ce vineri a atins sferturile de finală, în faza a doua, tricolorul a cedat sâmbătă întâlnirea cu Martin Allegro (Belgia), după o primă parte echilibrată a meciului, scor 2-4 (11-5, 11-13, 11-4, 9-11, 8-11, 7-11).

La JO de la Paris se califică finaliştii din faza 2, finaliştii din faza 3 şi câştigătorul dintre semifinaliştii învinşi în faza 3.

Tenisul de masă românesc şi-a asigurat calificarea la Jocurile Olimpice prin echipa naţională feminină, două sportive care vor fi nominalizate în proba de simplu şi perechea de dublu mixt Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs.

Afla mai multe despre: ovidiu ionescujoeduard ionescu 

viewscnt
Articole similare