You are here:

Ovidiu Popescu a aflat cât plăteşte pentru panoul spart! PCH l-a ironizat: "Băieţii au acoperit urmele de copite" FOTO

Ovidiu Popescu a aflat cât plăteşte pentru panoul spart! PCH l-a ironizat: "Băieţii au acoperit urmele de copite" FOTO

FCSB

Comentarii

Fotbalistul de la FCSB, Ovidiu Popescu, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu suma de 5.000 de lei pentru incidentul de la finalul partidei din "Ştefan cel Mare". Între timp, PCH a înlocuit panoul şi l-a ironizat pe rival.

Ovidiu Popescu a aflat cât plăteşte pentru incidentul de după Dinamo - FCSB

Fotbalistul de la FCSB a spart, fără intenţie, panoul de pe tuneul care duce la vestiare, la finalul victoriei echipei sale cu rivalii din "Ştefan cel Mare".

„Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În baza art. 52.1. a, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sanţionează jucătorul Ovidiu Popescu (FCSB) cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, e decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Ovidiu Popescu a comentat incidentul. Fotbalistul de la FCSB nu se aştepta să plătească "factura" venită dinspre Dinamo, însă a fost pedepsit de FRF: 

”Pagube? Nu cred c-au fost pagube. N-am vrut să fac nimic, nu credeam că este aşa subţire. Nu credea că se va rupe atât de uşor. Nu cred că se pune problema să plătim. Cât poate să coste?”, a declarat Ovidiu Popescu.

PCH l-a ironizat pe Ovidiu Popescu

"BĂIEŢII DIN PCH AU ACOPERIT URMELE DE COPITE. Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi reparat, spre deosebire de un caracter stricat, care rămâne aşa cum e, oricât gel i-ai pune în cap. Dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion", a transmis, printre altele, PCH. 

 

Afla mai multe despre: ovidiu popescufcsbpchdinamo 

viewscnt
Articole similare