Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB! A bătut palma cu o altă echipă din Superligă

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB! A bătut palma cu o altă echipă din Superligă

U Cluj

Comentarii

Ovidiu Popescu, unul dintre cei mai longevivi jucători din lotul lui FCSB, s-a înţeles cu o altă formaţie din Superligă.

Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB. Cu cine s-a înţeles

Proaspătul campion în vârstă de 30 de ani este cel mai vechi jucător din lotul roş-albaştrilor. Ovidiu Popescu se află la FCSB din 2016, an în care ajungea de la Poli Timişoara, pentru 200.000 de euro. Dar acum va pleca din postura de jucător liber de contract.

Înţelegerea dintre Ovidiu Popescu şi FCSB expiră pe 30 iunie 2024, iar fotbalistul nu şi-a prelungit contractul, iar din informaţiile oferite de Fanatik fotbalistul a ales să semneze cu Universitatea Cluj. 

  • 36 de partide a jucat Ovidiu Popescu în sezonul actual

În momentul de faţă, cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului este cotat la 700.000 de euro. Tot de la această echipă a ajuns să joace şi în tricoul primei reprezentative a României, unde a bifat două prezenţe.

Ovidiu Popescu: "Îmi doresc să rămân la FCSB"

Popescu a afirmat anterior că îşi doreşte să rămână la FCSB, dar se pare că situaţia a luat o altă întorsătură.

"Pentru mine nu ştiu deocamdată ce urmează. Îmi expiră contractul. Nu ştiu deocamdată, vedem, dar important e că sunt sănătos. Da, îmi doresc să rămân la FCSB, e până la urmă cel mai titrat club din România. Ne vom pune la masă şi vom discuta să cădem la un numitor comun. Dacă nu, vedem. Până la urmă, sunt fericit că am câştigat titlul şi voi vedea pe viitor ce se va întâmpla cu mine", a declarat Ovidiu Popescu.

Afla mai multe despre: ovidiu popescuu clujfcsb 

viewscnt
Articole similare