Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Sabău, în al nouălea cer după U Cluj - FCU Craiova 2-1: „Este o victorie meritată, muncită!”

Ovidiu Sabău, în al nouălea cer după U Cluj - FCU Craiova 2-1: „Este o victorie meritată, muncită!”

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat duelul cu FCU Craiova, scor 2-1, din Superliga României.

Ovidiu Sabău a tras concluziile după Universitatea Cluj - FCU Craiova 2-1

„Este o victorie meritată, muncită. Vreau să-mi felicit jucătorii, am crezut foarte mult în noi. Am fost o echipă disciplinată, foarte scurtă, agresivă, n-am permis adversarului să verticalizeze, să aibă viteză de joc şi să-şi creeze ocazii de gol.

Am controlat prima repriză, am avut situaţii de a majora scorul. Dacă îi luăm individual pe cei de la FCU Craiova, vedem că au o echipă bună. Am reuşit să plecăm de foarte multe ori pe contraatac, dar a lipsit ultima pasă, nu am luat deciziile cele mai potrivite.

Trebuie să câştigăm şi să ne calificăm mai departe în Cupa României. Îmi doresc foarte mult acest lucru şi cred că şi jucătorii vor să mai joace o finală de Cupă. Nu va fi uşor deloc să ne calificăm. Îmi doresc să luăm undeva la 7 puncte (n.r. în ultimele partide din acest an de campionat). Am fi în grafic, am avea un moral bun, am avea o mini-vacanţă frumoasă”, a declarat Ovidiu Sabău.

Giovanni Costantino, după înfrângerea cu U Cluj: ”Am fost foarte slabi!”

Tehnicianul oltenilor, Giovanni Costantino, nu a înţeles cum au putut jucătorii săi să practice un joc atât de modest, după ce runda precedentă au învins-o pe Sepsi (2-1) mai clar decât a arătat-o scorul.

”În atac, nu am fost buni deloc. Le cer scuze fanilor. Trebuie să înfruntăm realitatea. Am fost buni în ultimul meci, dar azi am fost foarte slabi. Nu e posibil. Nimeni nu acceptă o asemenea performanţă. Toată echipa nu a jucat bine. Nu e posibil să încasezi goluri aşa.

E lipsă de atenţie. Toată lumea a văzut. Avem meciuri dificile şi trebuie să schimbăm mentalitatea. Dacă avem atitudinea corectă, putem să învingem pe toată lumea. Dacă nu, ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4. Îmi plac jucătorii mei, dar nu accept asemenea performanţă”, a declarat a declarat Giovanni Costantino, la finalul jocului.

Afla mai multe despre: ovidiu sabauu clujfcu craiova 

viewscnt
Articole similare