Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pagubă de aproape 8 milioane de euro pentru Gigi Becali! Cum şi-a pierdut banii şeful de la FCSB

Pagubă de aproape 8 milioane de euro pentru Gigi Becali! Cum şi-a pierdut banii şeful de la FCSB

FCSB

Comentarii

FCSB nu doar a vândut bine în ultimii ani, dar a şi investit. Multe transferuri făcute de gruparea roş-albastră s-au dovedit a fi profitabile în final, dar au existat şi destule situaţii în care Gigi Becali a ieşit pe minus.

Cel mai recent exemplu este cel al lui Denis Alibec, adus pe două milioane de euro de la Astra. Atacantul a avut un ultim an de coşmar la FCSB, iar Nicolae Dică l-a anunţat că nu va conta pe serviciile sale în stagiunea 2018/19.

Interesant este că au existat oferte consistente pentru Alibec în perioada când acesta juca bine. În prezent însă se vorbeşte doar despre varianta schimbului cu jucători de la o altă echipă din Liga 1.

Lider, cel puţin pentru moment, este Florinel Coman. Puştiul rebel adus de la Viitorul pe trei milioane de euro a luat contactul cu Bucureşti în mod negativ. S-a remarcat doar în afara terenului până acum, nu şi pe teren.

De Amorim, Golofca, Tade sau Jakolis sunt alţi jucători pe care s-au plătit sume decente în ultimii ani, dar care au clacat la FCSB. 

„Le-am spus că nu vreau bani pe Tade. Dacă îmi dă cineva 50.000 de euro pe el, nu accept, îl dau gratis” - spunea Becali înaintea de a-i rezilia contractul lui Tade. 

Dacă punem la socoteală şi salariile plătite acestor jucători în perioada petrecută la FCSB, atunci suma se ridică uşor la zece milioane de euro. 

TRANSFERURI RATATE ÎN ULTIMII TREI ANI
Florinel Coman - 3.000.000 €
Denis Alibec - 2.000.000 €
William De Amorim - 700.000 €
Gregory Tade - 500.000 €
Alexandru Vlad - 400.000 €
Cătălin Golofca - 400.000 €
Antonio Jakolis - 350.000 €
Alexandru Tudorie - 250.000 €
TOTAL: 7.550.000 €

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbliga 1denis alibecalexandru tudorie 

viewscnt
Articole similare