You are here:

”Păi cum să îţi vină, mă, lumea la stadion cu fotbalul ăsta?!”. A răbufnit în direct după victoria la limită a CFR-ului. Petrescu, luat în vizor

”Păi cum să îţi vină, mă, lumea la stadion cu fotbalul ăsta?!”. A răbufnit în direct după victoria la limită a CFR-ului. Petrescu, luat în vizor

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj s-a calificat joi seara în play-off-ul Conference League, după ce a învins, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia israeliană Maccabi Petach Tikva.

Primele reacţii după victoria la limită a CFR-ului

La Cluj, CFR venea după victoria la limită din tur, de la Sofia, 1-0, iar elevii lui Dan Petrescu au pus presiune pe poarta apărată de Wolff, însă nu au reuşit să înscrie până la pauză. În minutul 50, gazdele au deschis scorul. Deac a trimis pe poartă o lovitură liberă de la marginea careului, goalkeeperul israelianilor, Marco Wolff, a respins, iar Kresic a înscris. Wolff a mai intervenit odată excelent la şutul lui Korenica, din minutul 57.

Oaspeţii au fost periculoşi pe final, când Răzvan Sava a scos şutul lui Yehoshuha, din minutul 89, însă CFR s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în play-off, după 2-0 scor cumulat în cele două manşe disputate cu israelienii de la Maccabi Petach Tikva.

Emil Grădinescu, Ovidiu Burcă şi Dan Udrea au tras primele concluzii, în direct la Prima Sport, după victoria la limită a CFR-lui.

Emil Grădinescu: ”Asta trebuie spusă, fotbalul ăsta se joaca şi pentru suporteri şi tu te plângi, tu CFR că n-ai suporteri?!? La meciul ăsta au fost 1000-2000, Păi cum să îţi vină, mă, lumea la stadion cu fotbalul ăsta?! Joci împotriva unei echipe de puşti şi tu dai un gol, 1-0, gol din corner. Eu nu sunt de acord cu aşa ceva. Să ştii că sunt cluburi fără tradiţie care au suporteri.

Ovidiu Burcă: Eu ca şi antrenor până la urmă rezultatele te ţin în viaţă. Dan s-a adaptat foarte bine la cerinţele spectatorului modern care vrea rezultate. La unele cluburi se poate accepta, Petrescu - CFR o combinatie bună. El are deja o filosofie, e foarte greu când ai succes să schimbi maniera de a antrena. Ancelotti a putut să facă asta.  Dan Petrescu nu are filozofii, el are jucători care trebuie să se supună total. 

Dan Udrea: Dacă te duci la Real Madrid şi joci aşa ai o problemă cu suporterii”.

În play-off-ul Conference League, CFR Cluj va  juca împotriva învingătoarei din meciul Pafos (Cipru) - CSKA 1848 Sofia (Bulgaria).

Afla mai multe despre: cfr clujconference leaguedan petrescu 

viewscnt
Articole similare