You are here:

„Păi tu meritai victoria, mă?” Mircea Rednic, replică acidă pentru Dorinel Munteanu după UTA - Oţelul 1-1

„Păi tu meritai victoria, mă?” Mircea Rednic, replică acidă pentru Dorinel Munteanu după UTA - Oţelul 1-1

UTA

Comentarii

UTA a terminat la egalitate, scor 1-1, duelul cu Oţelul Galaţi, în Superliga României.

Reacţia lui Mircea Rednic după UTA - Oţelul 1-1

Antrenorul celor de la UTA s-a declarat surprins de declaraţiile făcute de Dorinel Munteanu şi consideră că Oţelul Galaţi nu ar fi meritat să obţină victoria.

„Am trăit cu intensitate maximă meciul. Am avut foarte multe ocazii pe final şi puteam să câştigăm.

M-a surprins declaraţia lui Dorinel. Păi tu meritai victoria când cel mai bun jucător al tău de pe teren a fost pe Iustin Popescu? (n.r. portarul Oţelului Galaţi).

Noi meritam mai mult decât egal. Ei au dat doar 'bufa-bufa' astăzi. Au fragmentat jocul prin tot felul de metode, crampe şi nu mai ştiu ce. Ne-au stricat terenul pe partea aia de joc.

Cei care au intrat la noi au adus în plus şi mă bucur că s-au descurcat şi la fazele fixe”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviu

Ce a declarat Dorinel Munteanu după egalul cu UTA

Într-un meci alert, cu faze de poartă, gălăţenii au deschis scorul încă din minutul 13, când Juric a înscris cu o lovitură de cap. Gazdele au reacţionat prin şutul lui Omondi, din minutul 43, respins de Iustin Popescu, iar după trei minute acelaşi Omondi a trimis în bară. Oţelul a trecut pe lângă majorarea scorului în minutul 48, la ocazia lui Stevanovic, respinsă de Popa.

Arădenii au avut apoi un şut al lui Joao Pedro, în minutul 61, dar Popescu a apărat, apoi Ezekiel a şutat slab dintr-o poziţie bună şi meciul s-a încheiat cu un henţ în careu al lui Adăscăliţei, într-un duel cu Omondi, în minutul 90+5 Arbitrul Szabolcs Kovacs a dictat penalti fără ezitare, iar Joao Pedro a transformat egalând situaţia pe tabelă. Dozi a scos de pe linia porţii la ocazia lui Stevannovic, în minutul 90+9 şi UTA – Oţelul s-a terminat 1-1

”La ultima fază am comis acea greşeală, adversarul nostru nu a avut nimic concret. Nu sunt mulţumit, trebuia să câştigăm azi. Cu regulamentele lor care sunt interpretabile nu avem ce să facem. Sunt mulţumit de jocul echipei”, a declarat Dorinel Munteanu după meci.

Afla mai multe despre: mircea rednicutaotelul 

viewscnt
Articole similare