Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Până acum n-am primit ordine!" Explicaţia lui Dică: de ce patronul ştie mereu echipa de start a FCSB

"Până acum n-am primit ordine!" Explicaţia lui Dică: de ce patronul ştie mereu echipa de start a FCSB

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică s-ar putea afla duminică seară la ultimul său meci pe banca tehnică a FCSB, chiar dacă patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat recent că ar putea să-i ofere un nou contract tehnicianului, indiferent de locul ocupat de echipă la finalul sezonului.

Dică refuză să vorbească despre viitorul său în acest moment, dar recunoaşte că anunţul patronului îl măguleşte şi îi arată că munca sa e apreciată.

Întrebat dacă ar reuşi să gestioneze mai bine relaţia cu patronul echipei, după ce în acest sezon Becali a anunţat aproape înainte de fiecare meci împortant primul 11 al echipei, Dică a explicat că lucurile au fost înţelese greşit: el este cel care îl informează pe Becali cum va arăta primul 11 al FCSB şi nu i s-a "ordonat" niciodată să introducă un jucător în echipă.

"Dacă (n.r. Gigi Becali) vrea să-mi prelungească contractul, înseamnă că munca mea este apreciată şi e important pentru mine [...]

Ceea ce vedeţi voi la televizor, eu întotdeauna vorbesc cu domnul Becali înainte. Îi transmit ce vreau să fac la echipă şi dânsul ştie aceste lucruri.

Deocamdată eu mai am contract până la 30 de iunie. Până acum n-am primit ordine. Un sfat normal că primesc, nu numai de la domnul Becali, ci de la oricine se află în conducerea clubului. Dar eu decid ce fac cu acel sfat
", a declarat Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: dicafcsbmihai stoicabecali 

viewscnt
Articole similare