Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Până nu văd asta, nu mai dau nici cinci bănuţi!". Gigi Becali, avertisment pentru jucătorii de la FCSB

"Până nu văd asta, nu mai dau nici cinci bănuţi!". Gigi Becali, avertisment pentru jucătorii de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) e foarte supărat pe jucătorii de la FCSB după egalul cu Sepsi (0-0, în ultimul meci din 2021 în Liga 1) şi a anunţat că nu e dispus să mai bage bani la echipă până fotbaliştii nu vor arăta ca merită. Omul de afaceri care controlează FCSB îşi doreşte să aibă putere să se lupte în Europa.

"Până nu văd asta, nu mai dau nici cinci bănuţi!". Gigi Becali, avertisment pentru jucătorii de la FCSB

FCSB s-a încurcat cu Sepsi, 0-0 la Sf. Gheorghe, şi a terminat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Prestaţia din meciul cu Sepsi l-a supărat foarte tare pe Gigi Becali, care le-a transmis jucătorilor că nu va mai da bani la echipă dacă aceştia nu vor juca mai bine şi să arătate că au forţă să se lupte cu echipe din Europa, în competiţiile europene.

„Nu mai dau nici 5 bănuţi. Nici 5 bănuţi nu mai dau, până nu văd, după ce s-a întâmplat cu Sepsi, nu mai dau nici 5 bănuţi. Până nu văd că am putere să mă bat în Europa nici 5 bani”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a încheiat anul 2021 pe locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 47 de puncte, la 10 lungimi în spatele liderului CFR Cluj, care are un parcurs excelent de la revenirea lui Dan Petrescu. Echipa din Gruia nu a mai luat gol de două luni în Liga 1, din 17 octombrie, de la partida cu Rapid (0-2). Ultimul titlu câştigat de FCSB a fost în sezonul 2014/15, sub comanda lui Costel Gâlcă. Ultimul trofeu a fost Cupa României, sub comanda lui Toni Petrea, în sezonul 2019/20.

Gigi Becali n-a fost impresionat de super prestaţia lui Ştefan Târnovanu

Portarul a făcut un meci mare şi a salvat-o pe FCSB cu intervenţiile sale, dar Gigi Becali face apel la calm. Patronul FCSB nu vrea să-l ridice în slăvi pe Târnovanu, aşa cum a făcut cu Vlad şi apoi "Messi al portarilor" a evoluat slab şi echipa a pierdut meciuri din cauza greşelilor sale.

"Ce vreţi, tată, acum de la mine? Să îl fac şi pe Târnovanu ăsta Messi al portarilor aşa cum am făcut cu Vlad? Şi l-aţi văzut apoi pe Vlad că nu îi mai ajungeai la nas? Îl ridicasem pe ăla în slăvi de apoi îmi pierdea meci după meci. Vreţi să îi fac statuie lui Târnovanu sau să îi măresc salariul după un singur meci?

Nu, tată! Târnovanu şi-a făcut datoria pentru echipă. E treaba lui Toni Petrea ce a spus de el după meci, că el stă cu ei în vestiar şi el ştie cel mai bine ce trebuie să spună de unul şi de altul. Dar de acum eu am schimbat foaia. De aia e portar Târnovanu, să apere. Nu e atacant ca să dea goluri. Lasaţi-mă cu măriri de salariu, că ştiu eu ce am de făcut.

Măcar să îi văd eu pe jucători că îşi dau viaţa pentru echipă şi nu dorm pe teren, că ştiu eu cum să mă port apoi cu cei care îşi fac datoria. Aşa că, Târnovanu are mult de muncă în continuare şi vorbărie mai puţină"
, a declarat Gigi Becali, conform ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbbaniavertisment 

viewscnt
Articole similare