You are here:

Panduru a distrus în direct un jucător de la FCSB: "N-ai cum să arăţi în halul ăsta, n-are cum să-ţi fie atât de frică"

Panduru a distrus în direct un jucător de la FCSB: "N-ai cum să arăţi în halul ăsta, n-are cum să-ţi fie atât de frică"

FCSB

Comentarii

Intrat în repriza secundă, Luis Phelipe l-a dezamăgit pe Basarab Panduru în meciul câştigat de FCSB, scor 1-0, cu Sepsi.

"N-aş vrea să mă grăbesc, pentru că nu e corect cu Luis Phelipe, îl las pe Gigi Becali să se grăbească, oricum el se grăbeşte, eu nu vreau să mă grăbesc.

Dar ar trebui să te uiţi la antrenamente, la meciuri amicale, apoi să vedem cum joacă în meciurile oficiale. Veţi vedea că nu are cum să facă faţă un asemenea jucător, dar eu încă am răbdare cu el, e la început, a venit de unde a venit, s-a trezit brusc că e la FCSB.

Însă nu ai cum să arăţi în halul ăsta, să-ţi fie frica asta, nu ai cum... La antrenamente şi la meciuri amicale am tot văzut driblinguri... Sunt o grămadă de jucători buni la antrenamente, unde nu e presiune, ei joacă ţurca aşa fără presiune. 1 milion de jucători joacă bine la antrenamente, dar la meciuri..." , a declarat Basarab Panduru.

FCSB - Sepsi 1-0

FCSB a învins-o, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

Golul a fost marcat de Băluţă ’16.

  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluţă (Creţu ’90), Miculescu (Ov. Popescu ’64), Fl. Coman (Phelipe ’46). Antrenor: Elias Charalambous
  • Sepsi: R. Niczuly – Oroian (Renta ;88), Kecskes (Bălaşa ’88), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga ’61) – N. Păun – Kallaku (I. Gheorghe ’88), C. Matei, Aganovic (Rondon ’72), Fl. Ştefan – Safranko. Antrenor: Bernd Storck

FCSB este lider în clasament, cu 54 de puncte, cu nouă mai multe faţă de a doua clasată, Rapid. Sepsi este pe 7, cu 33 de puncte.

Afla mai multe despre: luis phelipefcsbbecali 

viewscnt
Articole similare