You are here:

Panduru a răbufnit în direct la adresa FRF: "Ce mama naibii?". Motivul: salariul mic primit de Belodedici: "Normal că nu ia atât, ne facem de râs rău de tot"

Panduru a răbufnit în direct la adresa FRF: "Ce mama naibii?". Motivul: salariul mic primit de Belodedici: "Normal că nu ia atât, ne facem de râs rău de tot"

FRF

Comentarii

Basarab Panduru şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, au avut o discuţie în contradictoriu în privinţa salariului pe care îl încasează Miodrag Belodedici din partea federaţiei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • Panduru: Belodedici este mare, mare, mare, mare. Este singurul român care are două Cupe ale Campionilor şi cred că FRF nu-l tratează cum trebuie pe Belodedici din punct de vedere al salariului. Eu aşa cred.
  • Vochin: La FRF, salariile nu sunt deloc alea care sunt vehiculate. Salariile sunt foarte mici raportat la lumea fotbalului, la cluburi, iar Belodedici este inclus într-o organigramă, la locul unde se află el, are salariul pentru palierul respectiv din organigramă. Belodedici este foarte respectat, participă la toate acţiunile FRF.
  • Panduru: Poţi să spui cât are salariul? Nu poţi să spui, pentru că nici eu nu pot să spun, nu vreau, pentru că ne facem de râs. Cel mai mare român, cel mai tare ambasador, toate cupele câştigate... Dacă spunem salariul, ne facem de râs rău de tot pentru ambasadorul FRF, eu de asta spun că nu e respectat.
  • Vochin: Dacă îţi spun salariul preşedintelui FRF...
  • Panduru: Nu are treabă preşedintele cu Belodedici. Belodedici este ambasadorul României, ăsta nu e salariu la valoarea pe care o are. Nu cred că există un ambasador în lumea asta care să aibă un asemenea salariu.
  • Vochin: Eu zic că nu există preşedinte de federaţie care să aibă un asemenea salariu, în condiţiile în care acest preşedinte a reuşit să ducă bugetul federaţiei de la 13 milioane de euro, în 2014, la 40 de milioane de euro, astăzi. Totuşi, îşi păstrează un nivel salarial foarte scăzut, iar în spatele lui stau salariile tuturor celor care lucrăm în federaţie.
  • Panduru: Are maşină de la FRF?
  • Vochin: A avut, dar acum nu are, nici eu nu am maşină de la FRF.
  • Panduru: Ce mama naibii de ambasador eşti tu dacă nu ai nici măcar o maşină de la federaţie? Ce ambasador eşti? Salariu nu, maşină nu, eşti ambasador doar aşa pe hârtie?
  • Vochin: Preşedintele are un salariu undeva la 4500 de euro.
  • Udrea: Belodedici are 3000 de euro?
  • Panduru: Normal că nu are atât, are mai puţin, dar nu vreau să vorbesc de sume, spun doar că nu mi se pare normal. Tratează-mă ca pe un ambasador dacă mă numeşti ambasador. La un buget de 40 de milioane de euro e o problemă o maşină de 500 de euro lunar pentru Belodedici? Un ambasador nu poate să coboare din taxi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: pandurufrf 

viewscnt
Articole similare