Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, categoric în privinţa plecării lui Mirel Rădoi de pe banca României: ”Nu cred că se răzgândeşte. E alt om, ancorat în fotbal” | EXCLUSIV

Panduru, categoric în privinţa plecării lui Mirel Rădoi de pe banca României: ”Nu cred că se răzgândeşte. E alt om, ancorat în fotbal” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a vorbit despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să rămână selecţionerul României, după ce a anunţat că intenţionează să plece după ultimele două meciuri din calificări.

Mirel Rădoi a şocat lumea fotbalului românesc când şi-a anunţat intenţia de a părăsi echipa naţională, în urma victoriei 1-0 de pe teren propriu cu Armenia.

La conferinţa de presă din urma partidei, selecţionerul a anunţat că va pleca de pe banca României la finalul înţelegerii sale, care expiră după ultimele două meciuri din calificările la Campionatul Mondial.

Asta ar însemna că după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, de pe 11 şi 14 noiembrie, ”tricolorii” vor avea nevoie de un nou antrenor.

Deşi plecarea nu este confirmată în totalitate încă, Basarab Panduru crede că Rădoi nu se va răzgândi. Colaboratorul lui Reghecampf este de părere că selecţionerul s-a dezvoltat alături de echipa naţională şi este pregătit şi decis să plece în căutarea unei noi oportunităţi.

Panduru, categoric în privinţa plecării lui Mirel Rădoi de la echipa naţională

Şi pe mine m-a surprins Rădoi când a anunţat că pleacă, înaintea celor două meciuri. Eu cred că pleacă. Nu cred că e omul care se răzgândeşte. Când zice ceva, se ţine de acest lucru.

Rădoi a crescut cu naţionala, a învăţat fotbal la naţională. E un alt Rădoi, ancorat în fotbal, cu idei bune. Înainte era că <<trebuie să-i batem, ne aruncăm peste ei, nu jucăm cu închizător>>.

A învăţat că nu e aşa. Şi la cursul PRO se spunea că echipele care primesc puţine goluri, câştigă campionate. Sunt puţine excepţii. A înţeles că de fapt altfel e fotbalul.

Acum, să plece, nu prea l-a înţeles nimeni, dar are el argumente şi ştie de ce a făcut pasul ăsta. Meciul al doiela e mult prea uşoă să se întâmple ceva.

La primul meci, cu Islanda, s-ar putea să ai ceva... Islandezii nu ştiu ei multe, nu contează pe ce loc sunt, că atât pot ei în momentul ăsta.

Acum e o echipă foarte slabă, dar au făcut şi rezultate care ne-au avantajat pe noi”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare