Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, comentariu savuros despre transferurile lui Iancu şi Postolachi: "Seamănă cu Ibrahimovic din faţă, că din spate..." | EXCLUSIV

Panduru, comentariu savuros despre transferurile lui Iancu şi Postolachi: "Seamănă cu Ibrahimovic din faţă, că din spate..." | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Transferurile lui Gabi Iancu (29 de ani) şi Virgiliu Postolachi (22 de ani) la FCU Craiova 1948, respectiv UTA, nu l-au impresionat pe Basarab Panduru. Expertul Orange Sport a spus că nu e foarte convins că fotbaliştii îşi vor putea ajuta foarte mult noile echipe.

Gabi Iancu şi Virgiliu Postolachi au semnat în Superligă, la FCU Craiova şi UTA Arad, iar transfeurile celor doi au intrat "sub lupa" lui Basarab Panduru.

Panduru, comentariu savuros despre transferurile lui Iancu şi Postolachi: "Seamănă cu Ibrahimovic din faţă, că din spate..." | EXCLUSIV

Miercuri, FCU Craiova şi UTA au oficializat transferurile lui Gabi Iancu şi Virgiliu Postolachi. Ambii au pornit cu eticheta de staruri, la Viitorul şi PSG, dar n-au reuşit să facă mare lucru în carieră. Basarab Panduru nu e foarte convins că aceştia vor reuşi nici de această dată.

"Pare tot timpul că ar face ceva, dar habar n-am dacă va face ceva. Nu ştiu ce poată sa facă. Are talent, dar e de ajuns? Nu ştiu", a spus Basarab Panduru, despre Gabi Iancu. Apoi, "Pandi" a trecut şi la Virgiliu Postolachi: "De la spate, de la coada aia, seamănă cu Ibrahimovic. Doar la coadă şi de la spate. Că din faţă...", a declarat fostul decar.

Gabi Iancu şi Virgiliu Postolachi, la FCU Craiova 1948 şi UTA

”Gabriel Iancu a semnat cu FC U CRAIOVA 1948! Internaţionalul român are la activ patru titluri de campion în România, trei cu FCSB şi unul cu Viitorul Constanţa.

Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul românesc şi 50 de goluri marcate.

De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021. Bine ai venit, Gabi!”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

În cariera sa, Iancu le-a mai reprezentat pe Viitorul / Farul, FCSB, Farabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), Voluntari, Dunărea Călăraşi şi Akhmat Grozny (Rusia).

Clubul UTA Arad a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile fotbalistului Virgiliu Postolachi, ce a evoluat ultima dată la belgienii de la Mouscron.

”Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi a semnat astăzi cu UTA.

Clubul nostru îşi asumă plata indemnizaţiei de formare a jucătorului în vârstă de 22 de ani, născut pe 17 martie 2000. Acesta a efectuat stagiul de pregătire de la Rogla împreună cu echipa condusă de Ilie Poenaru, iar astăzi a semnat pentru o perioadă de doi ani cu UTA.

Jucătorul naţionalei Moldovei a crescut la Academia celor de la Paris Saint-Germain, acolo unde a evoluat la toate grupele de vârstă. A debutat pentru echipa de seniori a parizienilor într-o partidă amicală în 2019 contra celor de la Dinamo Dresda, când a şi marcat un gol.

A mai trecut pe la Lille, Vendsyssel FF şi Mouscron, echipă de la care a ajuns la Arad.

Pentru naţionala de seniori a Moldovei a disputat trei meciuri.

Îi urăm bun venit şi cât mai multe goluri în tricoul roş-alb!”, a fost comunicatul dat de UTA Arad, pe site-ul oficial.

Virgiliu Postolachi nu a jucat niciodată în prima divizie din România, dar acum poate face carieră sub comanda lui Ilie Poenaru. Îl va avea adversar direct pe post pe Claudiu Keşeru.

Afla mai multe despre: pandurupostolachiiancufcu craiovauta 

viewscnt
Articole similare