Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru despre propunerea Iaşiului: "Să oprim tot, dar semifinala de Cupă să o jucăm?!" Replică SAVUROASĂ a lui Grădinescu | VIDEO

Panduru despre propunerea Iaşiului: "Să oprim tot, dar semifinala de Cupă să o jucăm?!" Replică SAVUROASĂ a lui Grădinescu | VIDEO

Superliga

Comentarii

La iniţiativa preşedintelui lui Poli Iaşi, Ciprian Paraschiv, şase cluburi din play-out au solicitat îngheţarea grupei a doua valorice. Cel mai controversat subiect a momentului în fotbalul românesc a fost dezvbătut şi studioul Telekom Sport.

"La liga a doua a fost ceva democratic, la liga a treia, n-a mai fost nimic democratic. Probabil că a influenţat sistemul care pentru mine a fost extrem de curios. Deodată te-ai trezit că la Liga 2 trebuie să înjumătăţim punctele şi că vor mai juca doar 6 echipe. Celelalte nu mai joacă nimic. E o echipă acolo care de trei ani nu retrogradează în liga a doua. Eu cred că a fost făcut ca cel puţin două echipe să aibă şanse la promovare.

Revenind la Iaşi, ai luat banii în avans, trebuie să joci. Dar tu dacă nu ai bani să susţii toată reluarea asta de campionat, trebuie să dai banii pe care i-ai luat, nu-i mai primeşti pe ăia care trebuie... Tu au numai de pierdut din toată treaba asta. Aici e clar doar frică de retrogradare. Dar ai vrea să joci o semifinală de Cupa. Să oprim tot, dar semifinala să o jucăm, că trebuie să dam echipele pentru Europa", a afirmat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

"E praf în ochi. E ca şi cum eu sunt însurat şi alţi cinci bărbaţi o vor pe nevastă-mea. Şi atunci hai să votăm să vedem. Aia cinci vor zice că o vor ei", a fost declaraţia amuzantă a comentatorului Telekom Sport, Emil Grădinescu.

Afla mai multe despre: pandurugradinescu 

viewscnt
Articole similare