Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, dezamăgit de doi jucători de la FCSB: ”Parcă n-au existat...” | EXCLUSIV

Panduru, dezamăgit de doi jucători de la FCSB: ”Parcă n-au existat...” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut, pe teren propriu, în faţa celor de la Rapid Bucureşti, scor 1-2, în etapa a 15-a din SuperLigă.

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 1-2 (0-2), duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 15-a din Superligă.

Basarab Panduru a urmărit partida şi a rămas dezamăgit de anumiţi jucători de la FCSB!

”Mi s-a părut că şi jucătorii care jucau bine, spre foarte bine la început, Olaru, parcă n-a existat aseară. Şut, la un moment dat mi s-a părut că greşeşte pase uşoare, parcă nu mai ştie ce trebuie să facă”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

În urma rezultatului înregistrat luni seară pe Arena Naţională, Rapid a ajuns la 29 de puncte acumulate în 15 partide şi s-a apropiat la două puncte distanţă de liderul ierarhiei, FCSB (31 de puncte). 

Gigi Becali îşi face ”mea culpa” după ce l-a bătut Rapidul

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2.

„Am făcut echipa greşit. Dacă o lăsam pe aia era mai bine. Am făcut schimbări proaste. Am băgat pe Tavi Popescu şi Rotariu, care sunt mult mai slabi decât Compagno şi Ovidiu Popescu. Am slăbit echipa.

De Ovidiu Popescu îmi place când dă pase repede, când o primeşte şi o dă. Nu când driblează. I-a intrat în cap că e mare fotbalist. Dar nu ai ce să faci. Ne trebuie un mijlocaş, un număr 8, şi un atacant. Asta e. Ştim ce avem de făcut.

Noi stăm în 5 fotbalişti: Radunovic, Coman, Băluţă, Olaru şi Şut. Campionatul îl luăm. Dar dacă vrei performanţă europeană, îţi trebuie 10. Avem doar jumătate de echipă. Am vorbit cu Coman acum şi i-am spus că a driblat prea mul.

Mi-a zis «Băi, nea Gigi, nu am avut soluţii! Trebuia să driblez pentru că nu mi se dădeau soluţii». Noi am fost buni când jucăm jucam rapid, în pase. Noi am dominat ambele reprize. Dar am făcut eu două greşeli.”, a declarat azi Gigi Becali.

Cum au arătat echipele de start

  • FCSB: Târnovanu – Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă, A. Compagno, Fl. Coman
  • Rezerve: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ, Oct. Popescu,Miculescu, Lixandru, Cr. Ganea, D. Rotariu, Djokovic
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • Rapid: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Al. Albu, Papeau – Funsho, B. Valle, Al. Ioniţă II
  • Rezerve: Drăghia – Dr. Grigore, I. Cristea, Onea, Kait, Cîrjan, Pănoiu, El Sawy, Al. Stan
  • Antrenor: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: pandurufcsbşutolaru 

viewscnt
Articole similare