Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru nu a înţeles cum a gestionat Iordănescu situaţia lui Olaru de la naţională: ”Nu are nicio treabă cu logica!” MM Stoica a oferit răspunsul pe loc: ”Am vorbit eu cu el” EXCLUSIV

Panduru nu a înţeles cum a gestionat Iordănescu situaţia lui Olaru de la naţională: ”Nu are nicio treabă cu logica!” MM Stoica a oferit răspunsul pe loc: ”Am vorbit eu cu el” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

MM Stoica şi Basarab Panduru au fost prezenţi în studioul Orange Sport unde au discutat despre echipa naţională.

România o va întâlni pe Finlanda, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti. Va fi primul meci pe teren propriu găzduit de prima reprezentativă în această ediţie a Ligii Naţiunilor. Darius Olaru a jucat 45 de minute în partida cu Muntenegru şi a fost schimbat. În meciul următor contra Bosniei, scor 0-2, Olaru a fost lăsat în afara lotului. Totuşi, în partida contra Finlandei, Olaru a fost titular. 

Basarab Panduru nu a înţeles deciziile pe care le-a luat Edi Iordănescu în privinţa lui Darius Olaru, iar MM Stoica a oferit o explicaţie, motivând că selecţionerul a discutat cu Olaru.

Panduru: ”Olaru trece de la 45 de minute jucate, la nimic următorul meci, la titular următorul meci. Nu prea înţeleg!”

MM Stoica: ”Numai puţin să vă explic. Selecţionerul a avut o discuţie cu Olaru. Dar mult după ce s-a scris, s-a spus mult despre chestia asta. Că a fost ostracizat, trimis în tribune. Nu, Edi a vorbit cu Olaru, înainte de meciul cu Bosnia că vrea să îl lase să se liniştească şi de aia nu face parte din lot la meciul cu Bosnia, pentru a conta pe el în altă parte. A făcut asta pentru a conta pe el în meciurile viitoare.”

Panduru: ”Explicaţia nu prea e logică, adică nu are nicio treabă cu logica.”

MM Stoica: ”Poate a considerat că poate ajuta echipa în meciul cu Finlanda. Au analizat ei. Edi e un tip analitic.”

Afla mai multe despre: românia-mm stoica-basarab panduru-olaru 

viewscnt
Articole similare