Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, replică pentru Gigi Becali: „Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt?” | EXCLUSIV

Panduru, replică pentru Gigi Becali: „Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt?” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Damjan Djokovic a semnat cu Rapid în această iarnă după despărţirea de FCSB.

Basarab Panduru, replică solidă după ce Gigi Becali a declarat că Rapid nu poate lua titlu cu jucători aduşi de la FCSB

Mutarea celor de la Rapid nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care a spus în mai multe rânduri că giuleştenii nu pot cuceri titlul în Superligă aducând fotbalişti pe care alte echipe nu-i mai doresc, făcând referire la FCSB, dar şi la CFR Cluj.

Basarab Panduru a venit cu o replică dură şi totodată amuzantă după ce a auzit declaraţia patronului de la FCSB. Expertul Orange Sport a ţinut să amintească că FCSB nu a făcut transferuri mai impresionante, ba chiar a adus fotbalişti de la echipe mult mai slab cotate.

Dan Udrea: „Rapid probabil va juca cu Djokovic şi Oaidă, jucători la care FCSB renunţă de bunăvoie. Ca să nu mai vorbim de Krasniqi sau Braun, luaţi de la CFR. Jumătate din echipa de câmp e formată din jucători la care FCSB şi CFR au renunţat. A zis şi Becali că Rapid nu poate lua titlul cu jucători luaţi de la FCSB şi CFR.

Basarab Panduru: „Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt, nu? Poate FCSB să câştige, nu? (n.r. râde). Cu jucatorii ăştia câştigi campionatul, nu?”

Dan Udrea: „Păi nu, că FCSB nu ia titlul de obicei (n.r. rade).”

Basarab Panduru: „Pe cine să ia Rapidul dacă nu pe Djokovic? E exact ce vrea el, e sistemul care îi vine mănuşă.”

Afla mai multe despre: basarab pandururapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare