Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Herea, impresionaţi de un fotbalist din CFR - Rapid 0-1: "N-am mai văzut în campionatul nostru. El poate" | EXCLUSIV

Panduru şi Herea, impresionaţi de un fotbalist din CFR - Rapid 0-1: "N-am mai văzut în campionatul nostru. El poate" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Ovidiu Herea au remarcat calităţile ieşite din comun ale unui fotbalist din echipa giuleşteană. Cei doi experţi au rostit cuvinte frumoase despre jucătorul aflat sub comanda antrenorului italian Cristiano Bergodi.

Este vorba despre Răzvan Onea (25 de ani), fundaşul dreapta al Rapidului, care i-a impresionat pe Basarab Panduru şi Ovidiu Herea prin aportul său ofensiv şi prin modul cum reuşeşte să centreze din alergare, să pună mingea exact acolo unde e mai bine pentru colegii săi.

Răzvan Onea i-a impresionat pe Basarab Panduru şi Ovidiu Herea: "N-am mai văzut în campionatul nostru fundaşi laterali care să centreze aşa"

Basarab Panduru l-a lăudat pe Răzvan Onea pentru modul cum loveşte mingea cu interiorul şi pentru apetitul său ofensiv, unde are realizări şi este util echipei. "Onea are nişte interioare cum rari vezi. Pe atac e mult mai bun", a spus "Pandi", la Orange Sport, completat de Ovidiu Herea.

Fostul fotbalist al Rapidului l-a remarcat pe Onea pentru modul cum reuşeşte să centreze din alergare: "Eu nu am mai văzut în campionat fundaşi laterali care să centreze din alergare, el poate", a declarat şi Ovidiu Herea, în cadrul emisiunii Sport Center, la Orange Sport.

Născut în Franţa, Răzvan Onea a jucat la LPS Satu Mare, CS Afumaţi, Poli Iaşi şi Rapid în cariera de profesionist. A semnat cu Rapid în vara lui 2022, iar în acest sezon a jucat 17 meciuri (1060 de minute) şi a marcat o dată.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Onea în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan oneabasarab panduruovidiu herearapidcentrari 

viewscnt
Articole similare