You are here:

Panduru şi Moldovan sunt pregătiţi pentru meciul România - Lituania! Ce spun despre gazonul din Ghencea

Panduru şi Moldovan sunt pregătiţi pentru meciul România - Lituania! Ce spun despre gazonul din Ghencea
Comentarii

Naţionala României va primi vizita reprezentativei similare a Lituaniei, de la ora 21:45, în Ghencea, în Liga Naţiunilor, în format live text pe Orangesport.ro.

Panduru şi Moldovan, înainte de România - Lituania

România şi Lituania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în cadrul etapei a doua din Liga Naţiunilor. 

  • Va fi primul meci al lui Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea sa ca selecţioner al tricolorilor.

Basarab Panduru şi Viorel Moldovan au prefaţat partida şi s-au declarat încrezători în partida de azi.

Basarab Panduru: ”Avem moral bun, am câştigat la scor în Kosovo, cea mai puternică echipă din grupă, acum conduce 4-0. Suntem mai valoroşi, aşa de la 3-4 metri terenul nu mi se pare prost... acum vedem pentru jucători. 

Viorel Moldovan: Am făcut un meci bun în Kosovo, nu am dat nicio şansă adversarului, o dată cu Mircea Lucescu, acest lot va căpăta o altă dimensiune şi se va duce la alt nivel”.

”Il Luce” a decis să îl titularizeze pe Ştefan Târnovanu între buturile tricolore, asta după ce Florin Niţă a păstrat poarta intactă în Kosovo. Pentru portarul FCSB-ului va fi al doilea meci în tricoul naţionalei, după ce a fost integralist în amicalul cu Republica Moldova din 2022, câştigat de echipa noastră cu 5-0.

Echipa de start a României în meciul cu Lituania

Târnovanu- Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu- M. Marin, R. Marin, Stanciu- Man, Drăguş, Mihăilă

Ce a declarat Radu Drăguşin înainte de România - Kosovo

”Venim aici cu mult entuziasm. Da, deja şi mister a spus-o, am avut nişte zile în care ne-am recuperat, dar când vii aici şi joci pentru naţională, este altceva.

(n.r. Târnovanu, singura schimbare) Asta a fost decizia lui mister, ne oferă un avantaj relaţiile de joc, ne oferă încredere, cum am spus-o, era foarte greu să faci multe într-un timp scurt.

Am pregătit foarte bine acest meci şi suntem siguri că vom face o partidă bună”, a spus Radu Drăguşin, înainte de România - Lituania.

Afla mai multe despre: româniapandurulituania 

viewscnt
Articole similare