Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Pulhac, concluzii după victoria lui Dinamo din baraj: ”Tot nu m-au convins” | EXCLUSIV

Panduru şi Pulhac, concluzii după victoria lui Dinamo din baraj: ”Tot nu m-au convins” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Primele concluzii după Dinamo - Csikszereda

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară. Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Basarab Panduru şi Cristi Pulhac au urmărit partida şi au tras primele concluzii. 

Basarab Panduru: ”La cum s-a jucat cred că e cam gata, dacă cineva trebuia să mai marcheze mai multe goluri era Dinamo. Scorul trebuia să fie şi mai mare. 2-0 a ieşit bine Csikszereda. Csikszereda ajuns foarte greu la poartă, au fost în prima repriză nişte ocazii, nişte şuturi.

Rezultatul este bun, este un rezultat firesc. Csikszereda are 6 meciuri, 4 înfrângeri la rând. Dinamo totuşi vine cu moral. Diferenţa este între cele două echipe. La Dinamo atunci a fost diferit că nu s-a dus în B să stea pe acolo”.

Cristi Pulhac: Csikszereda nu a fost o echipă care şi-a propus promovarea, din ce am înţeles. Că au ajuns în siţuaţia asta e altceva... Pe mine jocul lui Dinamo nu mă convinge, Moura, iar, o să zică cineva că am ceva cu el.. Trebuie ceva schimbat! Cineva trebuie să îşi asume lucrurile greşite”.

Echipele care au evoluat:

  • DINAMO: Golubovic - Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr (Borduşanu 62) – Milanov (Goncalo Gregorio 62), Gnahore, Pavicic – Bani (Dani Iglesias 87), H. Abdallah (P. Neagu 90+2), Politic (C. Costin 87). ANTRENOR: Zeljko Kopic

  • CSIKSZEREDA: Gyenge – J. Nagy, Kelemen, Csuros (Pinter 71), Apro (Makrai 63) - Veres, Szondi (E. Bakos 46) - Babati, Soufiane Jebari (Gheralia 89), Gal-Andrezly – Jelena (Szilard Bloj 71). ANTRENOR: Robert Ilyes 

Afla mai multe despre: pulhacdinamobaraj retrogradare 

viewscnt
Articole similare