Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Zotta nu îşi explică lipsa de reacţie a lui Bîrsan după ce a fost înjurat de Coman: ”Lipsă de personalitate!” / ”Data viitoare îşi iau una peste cap” | EXCLUSIV

Panduru şi Zotta nu îşi explică lipsa de reacţie a lui Bîrsan după ce a fost înjurat de Coman: ”Lipsă de personalitate!” / ”Data viitoare îşi iau una peste cap” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În meciul cu Oţelul (0-2), de duminică, Florinel Coman a forţat primirea unui al doilea „galben” şi a fost eliminat (90+3).

Reacţii la adresa lui Bîrsan după meciul FCSB - Oţelul Galaţi

Oţelul Galaţi a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, liderul din Superligă, echipa FCSB, într-un meci din etapa a 18-a. Meciul a fost unul frustrant pentru gazde, iar Florinel Coman a fost în mijlocul unor scene atipice. Florinel Coman a fost surprins înjurând, apoi a părut că vrea să ia al doilea galben, pentru a nu fi suspendat cu CFR Cluj, în Superliga, ci cu FCU Craiova 1948, în Cupa României. 

Coman a avut propriul meci cu Bîrsan, pe care l-a înjurat în mai multe rânduri. Constantin Zotta şi Basarab Panduru l-au criticat pe centralul Marcel Bîrsan pentru că a acceptat cuvintele fotbalistului.

Constantin Zotta: ”Este vorba de management al jocului, a dat dovadă că nu are personalitate. Când a văzut că pe Coman nu poţi să îl ţii, că toţi sunt nervoşi, trebuia să dea drumul de acolo şi să dea drumul la joc. Dar el ce a făcut? S-a dus fix acolo unde erau apele mai  învolburate, unde erau nervoşi toţi şi a făcut o prostie, l-a făcut pe ăsta să înjure. Data viitoare poate să îi dea una peste cap, nu asta urmează?”

Dan Udrea: ”Probabil că şi-a închis telefonul şi nu vorbeşte cu nimeni. Dar vreau sa ascult si argumentele”.

Basarab Panduru: ”Păi să le zică acum, ce are de zis să zică acum, nu peste două luni de zile. Încearcă să ne zică n-a auzit, ce n-ai auzit că am auzit noi de aici?!”

Afla mai multe despre: panduruzottacomanbîrsanfcsb 

viewscnt
Articole similare