Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uimit de Dan Petrescu după victoria de la Praga: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Ce a "inventat" antrenorul | EXCLUSIV

Panduru, uimit de Dan Petrescu după victoria de la Praga: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Ce a "inventat" antrenorul | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (52 de ani) a analizat jocul campioanei CFR Cluj din victoria cu Slavia Praga, 1-0 în deplasare, şi a spus că Dan Petrescu a reuşit să "inventeze" un sistem de joc nou. "Pandi" a spus că echipa "Bursucului" a jucat cu şase fundaşi, dar a lăudat succesul obţinut de CFR Cluj.

CFR Cluj a mers la Praga şi a obţinut o victorie importantă în economia calificării în fazele eliminatorii din Conference League. Campioana României a învins-o pe Slavia Praga cu 1-0 şi a acumulat patru puncte în grupă. Basarab Panduru a analizat "la cald" succesul pe care CFR l-a obţinut, în direct la Orange Sport.

Panduru, uimit de Dan Petrescu după victoria de la Praga: "Nu am mai văzut aşa ceva!". Ce a "inventat" antrenorul | EXCLUSIV

Victoria obţinută de CFR Cluj contra Slaviei Praga îi oferă în continuare şanse campioanei României să se califice în fazele eliminatorii din Conference League. Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că nu se aştepta la succesul trupei din Gruia, dar l-a lăudat pe Dan Petrescu.

"Pandi" a remarcat că "Bursucul" a "inventat" un nou sistem de joc, cu şase fundaşi. O tactică şi o abordare bine gândită de CFR, care a adus o victorie nesperată. ”Nu mai ai cum să dai vina pe oboseală, şi-au asumat, ştiai ce urmează să faci, te-a interesat să mergi cu echipa bună în ambele competiţii.

Dacă înainte erau patru pe fund, acum sunt şase pe fund. Nu am mai văzut aşa ceva, să inventăm sisteme noi, asta e ceva. În seara asta a fost meritul lui (n.r. Dan Petrescu) şi tactica pe care a abordat-o, el a studiat, a văzut şi uite cum muncitorul CFR... Ai reuşit să câştigi meciul ăsta.

Meciul acesta era foarte important. Puteai să pierzi calificarea în meciul ăsta şi următorul. Au gândit bine meciul ăsta. În retur e bun şi un punct, dacă va câştiga şi acasă cu Ballkani”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Slavia Praga - CFR Cluj 0-1, în grupele Conference League

CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

Pe Eden Arena din Praga, CFR a înscris unicul gol al întâlnirii, prin Janga, în minutul 45, din pasa lui Roger.

În grupa G din Conference League toate echipele au câte patru puncte şi sunt despărţite prin golaveraj. CFR Cluj este clasată pe locul al patrulea în grupă.

SLAVIA PRAGA: Kolar - Doudera, Kacharaba, Ousou, Jurasek (Dorley 86) - Sevcik, Tiehi (I. Traore 69) - Usor, Provod (Ewerton 61), Olayinka – Tecl (Yira Sor 61). ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

CFR CLUJ: Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac (Braun 77), Boateng (Cvek 87), Muhar, Roger – Janga (Malele 69), Yeboah (S. Buş 77). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: usor 43 / Yuri 32, Muhar 51, Deac 60, Yeboah 74, Scuffet 90+3

Arbitri: Fabio Maresca – Fabiano Preti, Giorgio Peretti – Ivano Pezzuto (toţi din Italia).

Afla mai multe despre: basarab pandurudan petrescucfr clujsistemslavia pragavictorie 

viewscnt
Articole similare