You are here:

Pantelis Kapetanos face o recomandare înainte de PAOK - FCSB: "Pe el l-a vedea la granzii Greciei, îmi place!"

Pantelis Kapetanos face o recomandare înainte de PAOK - FCSB: "Pe el l-a vedea la granzii Greciei, îmi place!"

FCSB

Comentarii

Pantelis Kapetanos (41 de ani), fostul atacant al FCSB, a rămas cu sufletul aproape de echipa "roş-albastră", chiar dacă a jucat şi la CFR Cluj în România, dar şi la alte echipe din străinătate.

Kapetanos a vorbit înainte de PAOK - FCSB, meci din Europa League, şi le-a făcut grecilor o recomandare de transfer. Darius Olaru (26 de ani), căpitanul FCSB, este văzut de fostul atacant elen drept o soluţie viabilă pentru granzii din Grecia.

Darius Olaru, bun pentru un transfer la granzii Greciei? Pantelis Kapetanos spune că da!

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB în ultimii doi ani cel puţin, Darius Olaru e "material" de echipă mare. Fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj, Pantelis Kapetanos, crede că mijlocaşul poate fi transferat fără probleme de echipele mari din Grecia.

Doar că nu este sigur că Olaru poate să fie titular la PAOK, Olympiakos sau AEK Atena.

"Îmi place mult Olaru. Nu am văzut eu toate meciurile, dar îmi place de el. Cred că e cel mai bun de la FCSB. (n.r. - L-ai vedea jucând la granzii Greciei?) Da, da. Poate să fie în lot, sută la sută, dar nu ştiu dacă joacă, dacă ar fi titular.

Are calitate şi mentalitate ok. Eu zic că poate fi şi mai bun. Depinde mult de mentalitate. Au fost jucători mari ce-au venit să joace în Grecia şi n-au făcut nimic. Iar alţii cu nume mai mic, care au jucat foarte bine", a declarat Pantelis Kapetanos, conform gsp.ro.

Grecul jucat la FCSB şi CFR Cluj în România, dar şi la AEK Atena sau Xanthi în ţara natală, printre altele.

La FCSB a strâns 97 de meciuri, 37 de goluri şi 11 pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu de campion şi o Cupă a României.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanospaokfcsbdarius olarutransfergrecia 

viewscnt
Articole similare