You are here:

PAOK Salonic, făcută praf în presa din Grecia! Răzvan Lucescu n-a scăpat

PAOK Salonic, făcută praf în presa din Grecia! Răzvan Lucescu n-a scăpat

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB a obţinut o victorie uriaşă, 1-0 la Salonic, contra lui PAOK, iar campioana României a luat o opţiune serioasă la calificarea în primăvara Europa League.

Presa din Grecia a răbufnit după ce PAOK a fost bătută de FCSB

FCSB s-a impus pe Toumba, contra lui PAOK, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Daniel Bîrligea la ultima fază a primei reprize.

Roş-albaştrii s-au apărat excelent în repriza a doua, deşi au rămas cu un om mai puţin în minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK a controlat autoritar meciul în ultima jumătate de oră, însă nu şi-a creat foarte multe ocazii de gol, iar campioana României a plecat cu cele trei puncte din infernul de la Salonic.

Presa din Grecia a răbufnit la adresa lui PAOK şi şi-au vârsat nervii pe Răzvan Lucescu după înfrângerea suferită.

”O noapte şocantă pentru PAOK, jucătorii au fost certaţi cu poarta şi au arătat extrem de dezamăgitor. Nu am cuvinte. Ce să descriu? Ce trebuie ţinut minte după această seară? Sunt blocaţi! Au o problemă psihologică uriaşă, pare că nu mai reuşesc să marcheze. Împotriva lui Aris şi Steaua, PAOK a avut 45 de ocazii şi totuşi... zero. 

Un mare zero pentru jucătorii lui Lucescu, care, aparent, au ajuns într-un punct în care văd poarta mult mai mică decât este de fapt. Această realitate i-a copleşit şi, cumva, la finalul celor două meciuri, disperarea putea fi citită pe feţele lor. Din păcate, la un moment dat nu au mai crezut, nici măcar când arbitrul german a arătat zece minute de prelungiri.

Este clar că echipa lui Lucescu nu ar fi marcat nici dacă ar mai fi jucat două ore. PAOK nu poate marca simplu, Lucescu ştia asta deja, dar nu a rezolvat problema nici anul ăsta. Nu a fost niciun jucător cu o personalitate de marcator, nu au avut instinctul ăsta. Sunt două eşecuri unul după celălalt, iar PAOK trece printr-o perioadă de criză.

Au ajuns de 27 de ori la poartă, au jucat 108 minute, au avut 13 cornere şi, totuşi, întreg stadionul şi, din păcate, şi jucătorii lui PAOK, de la un anumit punct, au ştiu că nu pot. În prima repriză, au avut 14 finalizări. Cu alte cuvinte, de câte ocazii ai nevoie să marchezi un gol care poate schimba jocul? Între ele au fost trei-patru ocazii mari şi o bară. (...) Un adevărat şoc pentru campioana Greciei”, a scris jurnalistul grec Dimitris Tsorbatzoglou.

Afla mai multe despre: paokrăzvan lucescufcsb 

viewscnt
Articole similare