Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papp s-a destăinuit italienilor. Cum e să joace alături de Robinho, Arouna Kone sau Douglas şi ce crede că-i lipseşte Ligii 1

Papp s-a destăinuit italienilor. Cum e să joace alături de Robinho, Arouna Kone sau Douglas şi ce crede că-i lipseşte Ligii 1
Comentarii

Paul Papp (28 ani) s-a transferat la Sivasspor la începutul acestui an, iar de atunci a devenit om de bază la gruparea care a terminat precedentul sezon din Turcia pe locul 7. Anul acesta şi-a propus calificarea în cupele europene, mai ales că lotul este înţesat de vedete, precum Robinho, Arouna Kone, Douglas, John Boye sau Henri Saivet.

Papp, care a evoluat în campionatul Italiei între 2012 şi 2014, la Chievo Verona, a acordat un interviu site-ului europacalcio.it, în care a abordat mai multe subiecte.

...despre Italia

„Am învăţtat atât de multe despre fotbal în perioada petrecută la Chievo. O perioadă fantastică! Poate că în viitor mă voi întoarce în Serie A. Sunt îndrăgostit de Italia. Mai ţin legătura cu Fabio Moro, Lazarevic şi câţiva magazioneri din cadrul clubului. S-au schimbat mulţi jucători de atunci însă.

Nu pot să vă spun dacă m-a dorit Lazio sau nu după dubla din Europa League cu Vaslui. Ştiu doar că an primit o propunere concretă de la Chievo şi am semnat. L-am urmărit atent pe Bonucci cât am fost acolo, dar şi pe fostul meu coleg Dario Dainelli, de la care am învăţat atât de multe”.

...despre Turcia

„Avem planuri mari pentru acest sezon. Suntem o echipă puternică. L-am luat pe Douglas, de la Barcelona, şi avem alţi jucători de calitate, precum Robinho sau Arouna Kone. Trebuie să ne arătăm calitatea pe teren şi să realizăm cel puţin ce am reuşit anul trecut. Fotbalul e precum o religie aici. Suporterii sunt fanatici”

...despre România

„Banii şi infrastructura lipsesc fotbalului românesc. Jucătorii de calitate sunt prezenţi, dar fără bani şi fără infrastructură nu poţi face nimic în fotbal. Avem o naţională competitivă cu un selecţioner bun. Putem face lucruri bune în viitor, cu seriozitate şi umilitate”

Afla mai multe despre: paul papprobinhoarouna konedouglas 

viewscnt
Articole similare