You are here:

"Parcă a uitat fotbalul". Becali a avut o ţintă clară după o nouă înfrângere a FCSB-ului: "Spuneţi voi, poate eu nu mă pricep"

"Parcă a uitat fotbalul". Becali a avut o ţintă clară după o nouă înfrângere a FCSB-ului: "Spuneţi voi, poate eu nu mă pricep"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut şi meciul de la Hermannstadt, scor 0-2, iar Gigi Becali şi-a criticat jucătorii. Principala ţintă a patronului campioanei României a fost Marius Ştefănescu, fotbalistul cumpărat în această vară de la Sepsi.

"Dau 1,3 milioane de euro pe un fotbalist, un fotbalist care chiar era fotbalist, iar acum pierde toate baloanele, parcă a uitat fotbalul. Ce pot eu să mai zic acum? Spuneţi voi acum, poate nu mă pricep eu la fotbal. Voi ce ziceţi acum?" , a spus Gigi Becali la Prima Sport.

Hermannstadt - FCSB 2-0

Hermannstadt a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 2-0, pe FCSB, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Sibienii au avut prima mare ocazie a meciului, în minutul 7, când Balaure a fost aproape să înscrie din corner, însă balonul a lovit bara. În minutul 11, acelaşi Balaure a înscris, însă golul a fost anulat după intervenţia VAR, pentru că autorul pasei decisive, Aurelian Chiţu, se afla în offside.

FCSB a marcat şi ea, în minutul 45+3, prin Ngezana, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un fault în atac al lui Florin Tănase. Gazdele au deschis totuşi scorul, în minutul 56, când Ianis Stoica a pasat şi Murgia a înscris al treilea său gol din acest sezon.

Scorul final a fost stabilit de Ronaldo Deaconu, în minutul 90+6. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, reuşind a doua victorie a sezonului, şi se află pe locul 8, cu 8 puncte. FCSB este penultima în clasament, cu doar cinci puncte.

  • FC HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian, V. Găman, Ionuţ Stoica, Tiago Goncalves – A. Ivanov – S. Balaure (R. Deaconu 61), Murgia, Biceanu (D. Iancu 66), Ianis Stoica (F. Bejan 86)– A. Chiţu (Neguţ 66). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FCSB: Târnovanu – G. Pantea (V. Creţu 61), Ngezana (Chiricheş 46), Dawa, Panţîru - Lixandru, Edjouma – M. Ştefănescu (Oct. Popescu 46), Fl. Tănase (Baba Alhassan 75), Al. Băluţă – D. Popa (Miculescu 75). ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare