Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Parcă am căzut de pe lună! Nu vreau să vorbesc despre bani!” Deian Sorescu, alături de Cosmin Contra: ”E singurul care e alături de noi!”

”Parcă am căzut de pe lună! Nu vreau să vorbesc despre bani!” Deian Sorescu, alături de Cosmin Contra: ”E singurul care e alături de noi!”
Comentarii

FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligiii I.

Dobrosavlevici, fotbalist crescut de Dinamo a marcat primul, iar Luckassen a dublat avantajul, trei minute mai târziu. Pentru Dinamo a înscris Borja Valle în minutul 64. Juan Camara a lovit bara câteva minute mai târziu.

La finalul partidei, Deian Sorescu a vorbit despre prestaţia, dar şi despre situaţia echipei sale:

”E apăsător şi e frustrant pentru că e al treilea an aici şi nu vreau să fac aceleaşi greşeli ca anul trecut, dar din păcate nu avem ce face, nu avem timp să ne plângem, trebuie să ridicăm capul şi să arătăm că suntem bărbaţi. Atât noi, din lotul cel vechi, cât şi cei vechi trebuie să înţeleagă că cu acest club nu este de joacă.

Nu găsim nicio explicaţie, întrebarea asta ne-o punem şi noi, au venit jucători cu calitate, dar nu am putut să ne arătăm adevărata valoare din câte am arătat până acum sau din câte putem. Ne lipseşte răutatea, dorinţa şi aşa vor veni şi victoriile, altfel nu putem să avem doar calitate sau să fim jucători buni dacă nu avem dorinţă şi răutate.

Parcă am căzut de pe Lună, nu pot să vorbesc despre situaţia clubului, sunt alţii care pot spune mai multe.  

Ar fi o pierdere mare pentru noi (n.r dacă ar pleca Cosmin Contra). Dânsul e singurul care e alături de noi şi care ne transmite ce ne lipseşte, dorinţa şi răutatea. Sunt probleme, dar nu avem ce face, trebuie să mergem înainte, aşa e fotbalul, nu numai la noi sunt probleme.” a mărturisit Deian Sorescu, fotbalistul echipei Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare