Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pare incredibil, dar e real! Antrenorul dorit de Real Madrid în trecut a retrogradat pentru a patra oară la rând

Pare incredibil, dar e real! Antrenorul dorit de Real Madrid în trecut a retrogradat pentru a patra oară la rând

La Liga

Comentarii

În 2015, după plecarea lui Carlo Ancelotti, Real Madrid a luat în calcul numirea ca antrenor principal a lui Francisco Jemez Martin, la acea vreme antrenor la Rayo Vallecano.

Apreciat de presa spaniolă pentru filosofia sa de joc, Francisco ”Paco” Jemez Martin era la acea vreme unul dintre cei mai bine cotaţi tehnicieni spanioli. Fără să câştige vreun trofeu important, doar datorită filosofiei sale de joc şi a stilului său direct, Jemez a atras privirile mai multor cluburi importante din Spania şi Anglia. A rămas în cele din urmă la Rayo Vallecano, iar Real Madrid l-a numit pe Rafael Benitez ca antrenor principal.

Cariera sa a intrat însă pe o pantă descendentă, la care nici măcar Jemez probabil că nu se aştepta. Omul care reuşise să devină singurul antrenor al unei echipe mici din Spania din ultimii ani, care câştigă un duel de posesie în meci direct cu Barcelona, avea să retrogradeze un an mai târziu cu Rayo Vallecano în Segunda Division.

A fost numit la Granada ca principal, având încă o cotă excelentă de piaţă, dar în 2017 a retrogradat şi cu această echipă. 2018 îl găseşte la Las Palmas, formaţie cu care de asemenea retrogradează în Segunda. În acest sezon, Jemez, după o experienţă în Mexic a venit s-o salveze de la retrogradare pe Rayo Vallecano. A preluat o echipă ca şi picată în liga a doua în mandatul lui Michel, dar şi-a alăturat în CV o a patra retrogradare consecutivă în liga secundă spaniolă. 

 

 

 

Afla mai multe despre: paco jemezreal madridrayo vallecano 

viewscnt
Articole similare