You are here:

”Pare o investiţie eşuată!” Adrian Mutu, verdict dur despre jucătorul pentru care Dan Şucu a plătit 1,1 milioane de euro: ”Nu l-aş fi luat”

”Pare o investiţie eşuată!” Adrian Mutu, verdict dur despre jucătorul pentru care Dan Şucu a plătit 1,1 milioane de euro: ”Nu l-aş fi luat”

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu nu este impresionat de Timotej Jambor (21 de ani), fotbalistul transferat în această vară de Dan Şucu în schimbul sumei de 1,1 milioane de euro.

La începutul acestui sezon, Rapid l-a cedat pe kosovarul Albion Rrahmani la Sparta Praga în schimbul sumei de 5.000.000 de euro, mutare anticipată de toată lumea după evoluţiile fabuloase pe care acesta le-a avut în tricoul vişiniu.

În încercarea de a-şi consolida atacul, Dan Şucu a plătit 1.000.000 de euro pentru Timotej Jambor (21 de ani), un internaţional slovac de perspectivă cu meciuri în selecţionata U21.

Văzut drept o mare speranţă, Jambor nu a reuşit să se impună în ”11-le” Rapidului, iar toate apariţiile sale din acest sezon, nouă la număr, au venit din postura de rezervă.

Adrian Mutu nu ar fi plătit un milion de euro pentru Jambor: ”Pare o investiţie eşuată...”

Adi Mutu, fostul antrenor al Rapidului, a declarat că este posibil ca Dan Şucu să se fi pripit în momentul în care a decis să plătească o sumă destul de mare (1,1 milioane de euro) pentru Timotej Jambor.

În opinia ”Briliantului”, atacantul slovac nu este constant, însă are speranţe că acesta va ”exploda” în următorul timp, având în vedere vârsta fragedă.

„E un jucător util, în primul rând nu cred că este un atacant. Cred că poziţia lui ideală este în spatele vârfului sau atacant lateral. Nu l-aş fi transferat, pentru că are un stâng extraordinar, este un luptător, însă este foarte discontinuu.

Este tânăr, de viitor. În momentul ăsta, Jambor nu demonstrează 1, 1 milioane de euro. Este un jucător tânăr, să avem răbdare. În momentul ăsta nu am văzut nimic la el, îi lipsesc forţa şi rapiditatea. Se vede că este un tânăr fără experienţă, dar este o investiţie.

Pare o investiţie eşuată, dar nu se ştie. Transferul lui Jambor faţă de cel al lui Burmaz este diferit. Este o investiţie pe termen lung, o să aibă răbdare cu el. Probabil că se aşteaptă ca în sezonul următor acest milion să facă alte milioane”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: superligarapidadrian mutujambor 

viewscnt
Articole similare