Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Păreau că sunt cu gândul la meciul cu Farul". Adi Mutu aşteaptă derby-ul primelor două clasate din Superligă: "Să uităm meciul cu Dumbrăviţa"

"Păreau că sunt cu gândul la meciul cu Farul". Adi Mutu aşteaptă derby-ul primelor două clasate din Superligă: "Să uităm meciul cu Dumbrăviţa"

Cupa României

Comentarii

Adrian Mutu a oferit o primă reacţie după ce Rapid Bucureşti a învins Dumbrăviţa în Cupa României, scor 4-1.

Rapid a învins pe Dumbrăviţa, în Cupa României, scor 4-1

Rapid Bucureşti a învins marţi, scor 4-1, formaţia CSC Dumbrăviţa, într-un meci jucat în Giuleşti, dar considerat în deplasare, şi care a contat pentru grupa a 3-a din Cupa României.

Pentru giuleşteni urmează un meci important, cu liderul Superligii, Farul Constanţa, care are o distanţă de cinci puncte în fruntea clasamentului. 

"N-aş putea spune chiar complicat, dar am început bine 10 minute, dar după mă gândeam că sunt cu gândul la meciul cu Farul. Am ratat şi ocazii incredibile, iar în repriza a doua am rezolvat meciul. Diferenţa e normală. Să uităm meciul ăsta şi să ne gândim la Farul. E diferenţa normală în meciul ăsta. 

Eu şi clubul... Cupa face parte din obiectivul nostru, vrem cât mai sus. 

Abia aşteptăm să vină Farul pe Giuleşti. E derby-ul dintre echipele de pe primele două locuri, CFR vine din spate tare, campionatul e dificil. E meci important vineri, să rămânem concentraţi", a declarat Adi Mutu, după meciul din Giuleşti. 

Favoritele dinaintea sezonului la câştigarea titlului în Superligă, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, au început greu sezon, iar Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au profitat. Prin jocul bun şi victoriile consecutive au urcat pe primele două locuri din clasament, cu 33 de puncte, respectiv 28 de puncte. 

Rapid Bucureşti - Farul Constanţa are loc vineri, de la 20:30, în Superligă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: adrian mutucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare