Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părere contradictorie! Specialistul Orange Sport, mesaj trimis în direct, în privinţa fazei controversate din CFR Cluj - FCSB | EXCLUSIV

Părere contradictorie! Specialistul Orange Sport, mesaj trimis în direct, în privinţa fazei controversate din CFR Cluj - FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Faza controversată de arbitraj din CFR Cluj - FCSB 1-1, în care Sebastian Colţescu şi brigada sa anulează o reuşită fabuloasă a lui Florinel Coman pentru un fault făcut în prealabil de Valentin Creţu la Philip Otele, generează păreri contradictorii.

Constantin Zotta, specialistul Orange Sport pe teme de arbitraj, a trimis un mesaj în direct, în timpul emisiunii, pe care moderatorul Dan Udrea l-a citit după analiza fazei cu faultul pe care Sebastian Colţescu şi camera VAR l-au dictat.

Constantin Zotta, părere contradictorie în privinţa fazei pentru care i-a fost anulată "bijuteria" lui Florinel Coman

Spre deosebire de ceilalţi specialişti, Constantin Zotta a spus că nu i se pare fault la faza în care Valentin Creţu intră prin alunecare la Philip Otele, joacă mingea cu un picior, iar cu celelalt în dărâmă pe atacantul echipei din Gruia, în minutul 51.

Dan Udrea a citit mesajul primit de la Constantin Zotta, în direct, de faţă cu Basarab Panduru şi Nicolae Dică, după ce cei doi au căzut de acord că a fost fault la faza respectivă şi că golul marcat de FCSB în repriza a doua a fost anulat pe bună dreptate.

"Nu mi se pare", a spus Constantin Zotta, potrivit moderatorului emisiunii Sport Report de la Orange Sport, Dan Udrea.

CFR Cluj şi FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa a 19-a din Superliga României, după golurile marcate de Panagiotis Tachtsidis şi Darius Olaru. În urma rezultatului, FCSB îşi menţine fotoliul de lider şi distanţă de cinci puncte faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj, aflată pe poziţia secundă.

Afla mai multe despre: constantin zottacfr clujfcsbarbitrajcontroversafault 

viewscnt
Articole similare