Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părerea lui Mircea Lucescu despre transferul lui Moldovan la Atletico: "Antrenamentele cu Simeone vor fi mai tari ca meciurile din campionatul României"

Părerea lui Mircea Lucescu despre transferul lui Moldovan la Atletico: "Antrenamentele cu Simeone vor fi mai tari ca meciurile din campionatul României"
Comentarii

Mircea Lucescu a fost prezent în Giuleşti la victoria obţinută de Rapid, scor 4-3, în faţa lui FCU Craiova 1948. Imediat după meci, antrenorul a vorbit despre transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

"Transferul înseamnă foarte mult. Calificarea la EURO aduce după sine o reevaluare a jucătorilor noştri. Aşa s-a întâmplat mereu când naţionala s-a calificat. Există un spirit de admiraţie deosebită în rândul celorlalţi jucători, pentru a ajunge la nivelul celor care au realizat o performanţă. 

Nu mă miră transferurile jucătorilor români. E normal, o calificare atrage atenţia lumii fotbalistice, asta ajută fotbaliştii în sine.

E extraordinar, pentru Rapid e ceva fantastic. Poate transferul acesta îi face pe alţi jucători să îşi dorească să ajungă la Rapid. Pierderea unui portar e compensată din plin cu posibilitatea ca alţi tineri să vină din spate. Rapid devine o exportatoare de jucători de valoare.

Îl cunosc pe Simeone şi ştiu cum se îngrijeşte de fiecare jucător în parte. Antrenamentele pe care le va face Moldovan acolo vor fi mai tari ca meciurile din campionatul României”, a declarat Mircea Lucescu.

Rapid - FCU Craiova 1948 4-3

Rapid Bucureşti a învins-o, vineri seara, pe teren propriu, scor 4-3, pe FCU Craiova 1948, într-un meci contând pentru etapa a 22-a. Oaspeţii au condus cu 3-1.

În primul meci al sezonului pentru echipa sa, Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a trimis pe teren trei jucători transferaţi în iarnă la formaţia giuleşteană: Djokovic, Krasniqi şi Hasani. 

Rapid este pe locul al treilea în clasament, cu 36 de puncte, iar FCU Craiova, cu 27 de puncte, se află pe poziţia a 10-a.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun - Djokovic, Oaidă (Al. Albu 70), C. Cîrjan (El Sawy 61) – Hasani (Burmaz 61), Rrahmani (I. Cristea 90), E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 46). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCU CRAIOVA : Gurău - R. Negru, Kvakic, Lacroix, Padula - Vl. Achim, Dr. Albu, Baeten (Sidibe 67), Bauza (Ibrahimi 67), Blidar (Blănuţă 83) – A. Chiţu (Mascarenhas 88). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare