Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Cotă ireală pe ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vă aduce şi în această săptămână cele mai bune cote de la Superbet! Pandi v-a pregătit cele mai interesante 3 bilete, pe care le puteţi combina oricum doriţi.

Finalul de săptămână se apropie cu paşi repezi, iar ”Pariază pe telefon” vă ţine la curent cu cele mai bune cote la Superbet! Ca de fiecare dată, Pandi a alcătuit 3 bilete, în mai multe combinaţii, pentru a mulţumi pe toată lumea. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele după care vă puteţi ghida, ca să înverziţi biletul în week-end. 

”Soliştii”

Vă place să pariaţi pe victorii şi să nu vă complicaţi cu goluri? Atunci, ”Soliştii” reprezintă cea mai bună alternativă de bilet în acest caz. Aveţi 6 meciuri, toate cu cote uşor de bifat, alese pe victoriile echipelor favorite. 

Pandi a dat un ochi pe mai multe campionate şi a ales cele mai bune meciuri pentru ”Solişti”. Fără surprize, fără aşteptări nerealiste! Aşadar, din La Liga, aveţi două meciuri pe bilet. Pandi a mizat pe victoria lui Atletico pe teren propriu, cu Las Palmas. 13 puncte sunt între cele două echipe: formaţia la care este legitimat şi Horaţiu Moldovan e pe locul 4, în timp ce Las Palmas e pe 8. 

Tot din La Liga aveţi şi meciul Realului de la Rayo Vallecano. Bineînţeles, Pandi a bifat victoria galacticilor, care sunt pe primul loc şi vin şi după victoria din turul optimilor Ligii Campionilor, cu Leipzig. 

Tot pe ”Solişti” veţi regăsi şi un duel din Premier League, Burnley - Arsenal. Cel puţin pe hârtie, tunarii sunt mari favoriţi: ocupă locul 3, la doar două puncte de liderul Liverpool, în timp ce adversara lor este penultima în clasament. 

Un meci din Bundesliga, unul din prima ligă a Elveţiei, dar şi unul din cea a Poloniei sunt celelalte opţiuni alese de Panduru pentru biletul din această săptămână. 

”Peste 2.5 goluri”

Al doilea bilet este, cu siguranţă, pe placul celor care pariază pe cât mai multe goluri marcate. Pandi a ales pentru voi 6 meciuri, care prezintă şanse mari să aibă peste două goluri înscrise.

Din Anglia, Panduru a mers pe 3 meciuri de această dată. Unul dintre ele este cel dintre Tottenham şi Wolverhampton şi nu este de mirare, dacă ţinem cont de faptul că echipa lui Drăguşin a înscris 51 de goluri în 24 de etape. 

Şi Newcastle are acelaşi număr de reuşite până acum şi tocmai de aceea apare pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Ultimul meci din Anglia care i-a atras atenţia lui Pandi este cel dintre Luton şi United. Deşi diavolii roşii au 21 de puncte în faţa adversarei din această etapă, cele două au acelaşi număr de goluri marcate, 33.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Tottenham - Wolverhampton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Newcastle - Bournemouth - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Celtic - Kilmarnock - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Ajax - NEC Nijmegen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Luton Town - Manchester United - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Bochum - Bayern Munchen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40

”Nebunie Mondială”

Săptămâna aceasta, Pandi a dat toate calculele peste cap! V-a pregătit o cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”! A depăşit cota 1.000 cu cele 10 meciuri pe care le-a ales. 

Cele mai multe partide sunt cu opţiunea de GG, adică ambele echipe marchează, dar şi peste 2.5 goluri înscrise. Cotele încep de la 1.85, pe două meciuri, şi se termină cu 2.25, pe duelul dintre Antwerp şi Mechelen. 

Ca să vă faceţi o idee, din cele 10 meciuri de pe ”Nebunie Mondială”, două sunt din Serie A, două din La Liga, unul din Premier League, dar şi unul din Bundesliga. Din Spania, Pandi a selectat şi meciul pe care echipa lui Hagi îl va juca în deplasare cu Betis. 

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Hannover - Greuther Furth - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Wolfsburg - Dortmund - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.85
  • Manchester City - Chelsea - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Antwerp - Mechelen - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Valencia - Sevilla - GG - cotă 2.00
  • Servette - Lugano - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.95
  • Ankaragucu - Galatasaray - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • Frosinone - AS Roma - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Monza - AC Milan - 2 - cotă 1.85
  • Betis - Alaves - GG - cotă 2.00

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare