Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Părinţii unui rus de pe Moskva, descoperire sinistră odată ajunşi la spital. "Îmi vor şterge mesajul" şi a cerut copierea textului

Părinţii unui rus de pe Moskva, descoperire sinistră odată ajunşi la spital. "Îmi vor şterge mesajul" şi a cerut copierea textului

Diverse

Comentarii

Mama unui recrut, Yegor Shkrebets, care a făcut parte din echipajul crucişătorului distrus Moskva şi care a dispărut pe mare, a anunţat aproximativ 200 de marinari răniţi atunci când şi-a căutat fiul într-un spital din Sevastopol.

Femeia şi soţul ei au ajuns la spitalul din din Sevastopol, unde, potrivit femeii, au fost plasaţi marinarii răniţi. Presa ucraineană face cunoscută povestea părinţilor care-şi caută copiii aflaţi pe nava amiral a Rusiei din Marea Neagră. 

Mama lui Yegor susţine că a fost martora unui "tablou" terifiant în spital, dar nu şi-a găsit fiul: „Am văzut fiecare copil ars. Nu pot să exprim cât de dificil este, dar nu l-am găsit pe al meu. Erau doar 200 de oameni acolo şi mai mult de 500 pe crucişător. Unde sunt ceilalţi?", susţine femeia. 

Rusul Dmitri Shkrebets, al cărui fiu Yegor a servit pe crucişătorul scufundat Moskva, a spus detaliile căutării:

„Fiul meu recrut, după cum am fost informat de către comandanţii direcţi ai crucişatorului Moskva, nu se numără printre morţi şi răniţi şi este inclus pe lista persoanelor dispărute. Un recrut care nu trebuia să ia parte la ostilităţi este listat ca dispărut. Băieţi dispăruţi în marea liberă? După încercările mele de a clarifica datele despre incident, comandantul crucişătorului şi adjunctul său au încetat să mai comunice. 

Am întrebat direct: De ce sunteţi voi, ofiţerii, în viaţă, dar fiul meu, un soldat, a murit?”, a transmis tatăl soldatului dispărut. 

Primul mesaj al bărbatului a fost ştearsă. Apoi a publicat-o pe următoarea cu comentariul „O vor şterge din nou în curând” şi a cerut copierea textului. 

Apoi Shkrebets a spus că a fost contactat de trei familii care caută şi ele informaţii despre fiii lor dispăruţi care au fost pe Moskva. 

Shkrebets a scris: „Acestea sunt familii din Ialta, Alupka şi Sankt Petersburg, ai căror copii sunt şi ei dispăruţi, tot recruţi. Astăzi am scris împreună cereri la biroul local de înrolare militară, mâine vor fi la comisariatul militar din Simferopol. Avem nevoie de răspunsuri scrise la întrebările noastre despre locaţia copiilor noştri, nu de mesaje cu imagini şi dorinţe de rugăciune”.

Shkrebets este unul dintre primii părinţi care au început să acuze public ministerul rus al apărării că a minţit cu privire la scufundarea crucişătorului. În acelaşi timp, este un susţinător activ al războiului.

 

Afla mai multe despre: moskvarusiaucraina 

viewscnt
Articole similare