Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariul lui Denis Alibec: ”Va ajunge unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa”

Pariul lui Denis Alibec: ”Va ajunge unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa”

Echipa națională

Comentarii

Denis Alibec s-a declarat impresionat de calităţile pe care Erling Haaland le arată la doar 20 de ani. Alibec spune că Haaland va deveni unul dintre cei mai buni atacanţi din fotbalul internaţional.

Denis Alibec l-a văzut pe Haaland în Norvegia - România 4-0 şi a rămas uimit de calităţile atacantului Borussiei Dortmund. Alibec spune că a rămas impresionat şi de încredere pe care atacantul norvegian o arată în teren, deşi are doar 20 de ani. Internaţionalul român pariază că Haaland va deveni unul dintre cei mai buni jucători din fotbalul internaţional.

”L-am văzut din tribună, pentru că nu am jucat meciul acela (n.r. eşecul cu 4-0 în faţa Norvegiei), dar mi se pare un atacant complet. Mai ales la vârsta lui, să ai atâta încredere... Va ajunge unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa”, a declarat Denis Alibec.

Denis Alibec îl va putea vedea din nou pe Haaland la lucru, pe 15 noiembrie, când se joacă returul România - Norvegia, în grupele Ligii Naţiunilor.

La doar 20 de ani, Haaland are cifre impresionante. În acest sezon a reuşit 11 goluri şi 3 assist-uri pentru Borussia Dortmund, în 11 apariţii. În total, Haaland are pentru Dortmund 29 de apariţii, 27 de goluri şi 6 pase de gol. Atacantul Borussiei are cifre foarte bune şi la naţionala, 6 goluri şi 7 meciuri.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare